14 / 05 / 2024

Grundig 8 kg çamaşır kurutma makinesinde 1000 TL' ye varan indirim fırsatı! İşte Grundig 8 Mart 2023 fiyat listesi

Grundig 8 kg çamaşır kurutma makinesinde 1000 TL' ye varan indirim fırsatı! İşte Grundig 8 Mart 2023 fiyat listesi

Grundig GDH 80 Y 8 kg A+ Isı Pompalı Kurutma Makinesi, Hepsi burada sitesinde 1000 TL indirimle satışa sunuldu. Peki ısı pompalı kurutma makinesi kaç TL? 



Grundig 8 kg çamaşır kurutma makinesinde 1000 TL ye varan indirim fırsatı! İşte Grundig 8 Mart 2023 fiyat listesi
8 KG kapasiteli kurutma makinesi kumaş tipine özel fonksiyonlarıyla geniş bir kullanım imkanı sunar.
Akıllı nem sensörü çamaşırlarınız için ideal kurutma süresini otomatik olarak belirler, ısı pompası özelliği ise düşük sıcaklıkta yüksek performans sağlayarak kumaşların yıpranmasının önüne geçer.

GDH 80 Y kurutma makinesi program sonunda sesli uyarıyla bittiğini bildirir. Kırışık önleme özelliği bulunan ürün, kurutma sonrasında da çamaşırlarınızı daha kolay ütülemenize yardımcı olur. Ayrıca filtre dolduğunda filtre temizleme uyarısıda bulunur. Bu sayede makinenizi her zaman yüzde yüz performansla kullanmanız mümkündür.

Özel sensörler çamaşırlarınızın nem miktarını algılayarak ideal kurutma süresini otomatik olarak ayarlar. 
Nem sensörleri kurutma işlemi sırasında anlık nem oranını ölçerek, doğru kuruma derecesine geldiğinde makinenin durmasına yardımcı olur. Bu özellik sayesinde kıyafetleriniz fazla nemden kurtulur.

İç nemin korunması kumaşın kırışmasını engelleyen bileşenler arasındadır. Düzenli nem takibi yapan sistem, kullanım sırasında gerekli ısıyı sağlar. Yüksek sıcaklıkta kurutma ve hijyeni bir arada sunarken, kıyafetlerinizin yıpranmasını engellenir.

16 farklı programa sahip makinede her kumaş tipi için ideal süre ve ısıyı kolayca seçmek mümkündür. 118 lt tambur hacmine sahip üründe, 8 KG çamaşırı tek seferde kurutur. Renk koruyucu teknik özelliklerin yanı sıra bakteri ve koku oluşumunu önleyen özel tasarım sayesinde kumaşların kalitesinden ödün vermez.

Peki Grundig kurutma makinesi indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor?

 


Geri Dön