02 / 05 / 2024

Grundig bulaşık makineleri uygun fiyatlarla satışta! Teknosa'dan kredi fırsatı... İşte 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Grundig bulaşık makineleri uygun fiyatlarla satışta! Teknosa'dan kredi fırsatı... İşte 29 Aralık 2022 fiyat listesi

2022 kampanyaları arasında bulaşık makinesi ihtiyacı olanlar da unutulmamaış. Teknosa'dan uygun kredili Grundig bulaşık makinesi için haberimizie göz atın Peki Grundig GDF 6504 I D 6 Program Bulaşık Makinesi fiyatı ne kadar?



Eskiden beri kalitesi ile markalaşmış Grundıg ismini beyaz eşyada çocukluğumuzda nenelerimizin,büyüklerimizin evinden hatırlarız. Türkiye'de geniş bir yelpazeye sahip marka, 2022'de de ismini duyuruyor ve fiyatı ile de tercih edilebilirlik oranını yükseltiyor. Hiç şüphesiz Grundıg ismini duyduğumuzda aklımızda soru işareti kalmadan almamıza olanak sağlıyor.  Yeniyıl için vereceğiniz yemekli ve ağırladığınız  kalabalık konukların ardından bulaşıkları ne mi yapacaksınız? Uygun kredi seçeneği ile Grundig bulaşık makinesi fırsatını değrlendirin.

Grundig bulaşık makineleri uygun fiyatlarla satışta! Teknosa dan kredi fırsatı... İşte 29 Aralık 2022 fiyat listesi

 Glass Care (Bardak Koruma)

Özel Sensörleri sayesinde makinenzideki suyun sertlik oranı tespit edilir ve otomatik en makul seviyeye getirilir. Böylece bardaklarınızın miadı 20 kata daha uzarken, parlaklıkları ise yüzde 23 arttırılır. Otomatik Kapı Açma Özelliği Otomatik Kapı Açma özelliği, yıkama sonunda kapıyı otomatik açarak ortamdaki havanın kullanımı ile fazladan enerji sağlamadan kurutma performansını en yükseklere çıkarır. Hızlı 58' Programı Grundig bulaşık makineleri, Hızlı 58’ Programı ile bütün kirli bulaşıklarınızı bir saatten daha az zamanda temizliyor. Hızlı 58’ Programı’na sahip bir Grundig bulaşık makinesi, kirin azına çoğuna bakmıyor ve kiri gördüğü anda hayranlık uyandıracak bir performans sunuyor. Beyaz eşya alımlarında hıza önem verenlerden yana olanlar için en uygun  bulaşık makinesi özelliği olan bu programla bulaşıklarınız 1 saatten daha az sürede tertemiz oluyor. Hızlı 58’ ile zaman tasarrufu sağlayabilirsiniz. Bir makine  dolusu bulaşığı bir saatten daha az sürede tertemiz yapabilirsiniz. Peki Grundig GDF 6504 I D 6 Program Bulaşık Makinesi fiyatı ne kadar?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön