17 / 05 / 2024

Grundig bulaşık makineleri uygun fiyatlarla satışta! Teknosa'dan kredi fırsatı... İşte 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Grundig bulaşık makineleri uygun fiyatlarla satışta! Teknosa'dan kredi fırsatı... İşte 29 Aralık 2022 fiyat listesi

2022 kampanyaları arasında bulaşık makinesi ihtiyacı olanlar da unutulmamaış. Teknosa'dan uygun kredili Grundig bulaşık makinesi için haberimizie göz atın Peki Grundig GDF 6504 I D 6 Program Bulaşık Makinesi fiyatı ne kadar?



Feature Image Ekstra Durulama

Grundig bulaşık makineleri, fazladan durulama yeteneğine sahip, bulaşıklarınızda üstün temizlik sağlıyor. Grundig bulaşık makinesi, normal durulamanın ardından Fazladan durulama teknolojisini devreye sokuyor ve yeniden bir durulama süreci başlatıyor. Fazladan durulama teknolojisi sayesinde bulaşıklar olabilecek en iyi
 seviyede temizleniyor. Özellikle bebekli evler ya da alerji problemi olanlar için en iyi bulaşık makinesi özelliği olan Ekstra Durulama teknolojisiyle bulaşıklarınız kir ve deterjan kalıntılarından tekrar tekrar arındırılıyor. Böylece, bulaşıklarda rahatsız edici bir koku ve tat bırakan deterjan kalıntılar artık hayatınızdan çıkacak.
kayar çatal bıçak sepeti Alt sepetin telleri arasında kolaylıkla kayması için tasarlanan çatal bıçak sepeti ile daha pratik yerleşim yapacaksınız, büyük tencere ve tavalar için daha fazla alan yaratılabiliyor.

Grundig bulaşık makineleri uygun fiyatlarla satışta! Teknosa dan kredi fırsatı... İşte 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Feature Image 3 kademeli üst sepet

Bulaşıklarınızın üzerindeki kirin büyüklüğüne göre, üst bölmenin 3 farklı ayarda kullanılabilmesine olanak sağlıyor. Bu sayede alt sepette daha geniştabaklara, üst sepette de daha uzun bardaklara yer açılıyor.

 

GRUNDIG GDF BULAŞIK MAKİNESİ  29 ARALIK 2022 FİYAT LİSTESİ

AYRINTILAR İÇİN: www.teknosa.com

Grundig GDF 6504 I D 6 Program Bulaşık Makinesi satış fiyatı:  7.299 TL

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 29 Aralık 2022 tarihinde saat :23:10'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.70 Türk Lirası, euro 19.97 Türk Lirası, altının gramı ise 1092Türk Lirası değerinde.

Hepsi Burada'dan muhteşem kampanya! Alcatel telefon alana JBL kulaklıkta indirim... 29 Aralık fiyat listesi

Kırmızı ette fiyat yükseliyor! 120 liraya çıktı 

Bulaşık makinesi alana Quantum Max hediye! Arçelik'ten Aralık ayı fırsatı..29 Aralık fiyat listesi

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön