29 / 04 / 2024

Grundig GDH 80 Y Kurutma Makinesi’nin fiyatı belli oldu!

Grundig GDH 80 Y Kurutma Makinesi’nin fiyatı belli oldu!

Özellikle son yıllarda evlerin yeni gözde beyaz eşyası haline gelen kurutma makineleri, Grundig farkıyla satışa çıktı. Bu kapsamda, GDH 80 Y Kurutma Makinesi’nin fiyatı açıklandı. Peki, Grundig GDH 80 Y Kurutma Makinesi’nin fiyatı ne kadar? Teknik özellikleri neler? İşte detaylar...



El blender’ından buzdolabına kadar hemen her kategoride dayanıklı ve güvenilir elektronik ürünler üreten Grundig, evlerin yeni olmazsa olmaz beyaz eşyalarından biri haline gelen kurutma makinesi de üretmeye başladı. Bu kapsamda, GDH 80 Y Kurutma Makinesi’ni görücüye çıkaran Grundig, bu makineyi son teknolojik özelliklerle donattığını ve cazip fiyatla satışa çıkardığını duyurdu. Bunun yanı sıra, ücretsiz montaj fırsatı da sunan Grundig, resmi internet sitesinden GDH 80 Y Kurutma Makinesi’nin tüm detaylarını, fiyatını ve teknik özelliklerini de müşterileri için yayımladı.

Grundig GDH 80 Y Kurutma Makinesi’nin fiyatı belli oldu!

KIRIŞIK ÖNLEME

Kurutma işlemi sona ermesinin ardından çamaşırlar makineden alınmadığı takdirde, 2 saat boyunca belirli zaman aralıklarında kırışık önleme özelliği devreye girerek çamaşırlarınızın kırışması önleniyor.

HEAT PUMP

Konderserli kurutma makinelerine göre tambur içi sıcak daha düşüktür. Böylece, kıyafetlerdeki renk solmalarının önüne geçer. Isı Pompalı Kurutma teknolojisi ile makinedeki hava her seferinde tekrar ısıtılmak yerine kapalı bir sisteme hapsedilerek tekrar tekrar kullanılır. Bu sayede, çamaşırlar çok daha az enerji tüketimi sağlayarak kurutulur.

Peki, Grundig GDH 80 Y Kurutma Makinesi’nin teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İşte detaylar...


Geri Dön