29 / 04 / 2024

Grundig HD 4880 İyonlu Saç Kurutma Makinesi en ucuz nereden alınır? 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Grundig HD 4880 İyonlu Saç Kurutma Makinesi en ucuz nereden alınır? 2 Mart 2023 fiyat listesi...

İyon özelliği ile elektriklenip kabarmayan, daha parlak ve bakımlı bir görünüm sağlayan Grundig HD 4880 Saç Kurutma Makinesi, saçları yıpratmadan kurutur. Peki Grundig saç kurutma makinesi ne kadar, özellikleri ne? İşte detaylar.



Saç bakımı ve sağlığının temel adımlarından biri yıkadıktan sonra onları kurutmak. Bunun için gerekli olan da güçlü ve kaliteli bir saç kurutma makinesi.

 Grundig HD 4880 İyonlu Saç Kurutma Makinesi en ucuz nereden alınır? 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Saçları hem kurutma hem de şekil verme görevini yerine getiren bu cihazlar en çok kullanılan elektrikli saç bakım aletleri arasında yer alıyor. Gurindig'te bu alanda önemli bir yere sahip. Markanın, saçın doğal nem dengesini koruyarak, onları yıpratmadan kurutan ve şekillendiren iyonlu HD 4880 Saç Kurutma Makinesi yoğun talep görüyor.

Ürün, iki farklı hız ayarı sayesinde hem ince, hem de kalın telli saçları sağlıklı bir şekilde kurutuyor. İyon özelliği ile elektriklenmeyen daha parlak ve bakımlı bir görünüm sağlıyor. 

Grundig HD 4880 Saç Kurutma Makinesinin Öne Çıkan Özellikleri

İyon Özelliği 
Havadaki nemi alıp nano su iyonuna çevirir böylece saçlardaki doğal nem dengesini korur.
Hız Ayarı
İki farklı üfleme hızı kademesi sayesinde ince telli saçları aşırı ısıya maruz bırakmadan, kalın telli ve gür saçları ise gereksinimi olan ısıyı sağlayarak; hızlı, koruyarak ve sağlıklı bir şekilde kurutur.
Sıcaklık Ayarı
Üç kademeli sıcaklık ayarına sahip Grundig HD 4880 Saç Kurutma Makinesi çok daha etkili bir kurutma performansı sağlar. Böylece istediğiniz saç modelini kolayca yapabilirsiniz
Soğuk Üfleme
Soğuk hava üfleme ayarı saçlara verilen şeklin uzun süre kalıcı olmasına yardımcı olur.

Grundig saç kurutma makinesi kaç watt? Grundig HD 4880 İyonlu Saç Kurutma Makinesi kaç TL?


Geri Dön