02 / 05 / 2024

Gül Park Butik teslim tarihi!

Gül Park Butik teslim tarihi!

Firma: Gül İnşaat

Proje: Gül Park Butik

Gül Park Butik teslim tarihi 2015 yılının Mart ayı olarak belirlendi. Gül Park Butik projesinde yüzde 25 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra 24 aya kadar vade farksız taksitlendirilebiliyor



Gül Park Butik teslim tarihinden önce projenin detaylarından bahsedelim.  Gül Park Butik  projesi İstanbul Avrupa yakasında Avcılar'da hayata geçiriliyor. 


Avcılar Gül Park Butik projesinde satış süreci devam ediyor. Gül Park Butik ödeme koşulları kapsamında firma bünyesinde yüzde 25 peşinatla 24 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı bulunuyor.


Gül Park Butik teslim tarihi 6 ay sonra olarak belirlendi. Gül Park Butik Evleri 64 adet daire, 12 adet mağaza ve 1 süpermarketten meydana geliyor. 


Gül Park Butik projesi  Gül İnşaat  imzası ile inşa ediliyor. Gül Park Butik Avcılar 4 katlı 3 blok halinde yükseliyor. Proje Zorlu'nun 400 metre aşağısında yükseliyor.


Gül Park Butik teslim tarihi 2015 yılının Mart ayı olarak belirlendi. Gül Park Butik daire fiyatları 210 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Gül Park Butik Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon dubleks daire tiplerinde dizayn edildi. Projeden konut sahibi olmak isteyenlere banka kredisi ile vadelendirme imkanı da sunuluyor.


Gül Park Butik Avcılar iletişim

Tel: 0530 955 51 29

Web: www.gulinsaat.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön