29 / 04 / 2024

Gülle Bodrum Evleri projesi 7 ayda tamamlandı! Hemen teslim!

Gülle Bodrum Evleri projesi 7 ayda tamamlandı! Hemen teslim!

Tekstil sektörünün öncü isimlerinden Gülle Entegre Tekstil ve Emlak Danışmanlık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle ve kardeşi İsmet Gülle, gayrimenkul sektörüne Bodrum' dan girdi...



Tekstilci İsmail Gülle, gayrimenkul sektörüne Bodrum'dan giriş yaptı. 7 ayda tamamlanan projede fiyatlar 440 bin dolardan başlıyor.


Tekstil sektörünün öncü isimlerinden Gülle Entegre Tekstil ve Emlak Danışmanlık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle ve kardeşi İsmet Gülle, gayrimenkul sektörüne Bodrum'dan girdi. İki kardeş, sektördeki ilk müteahhitlik projelerini Ortakent Kargı Koyu'nda yaptı. Gülle Bodrum Evleri, 8.5 dönüm arazi üzerine kurulu toplam 20 dubleks villa ve 10 flat daireden oluşuyor. Tapu ve anahtar tesliminin hemen yapıldığı proje, sadece sezonluk değil yılın 365 günü yaşamak için tasarlandı. Camel Beach'e 100 metre yürüme mesafesi olan Bodrum Gülle Evleri'nde flat daireler 150 metrekare toplam 3+1, dubleks villalar ise 180 metrekare 5+1'den oluşuyor. Fiyatlar ise 440 bin dolardan başlıyor. Aynı zamanda İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Yönetim Kurulu Başkanı olan İsmail Gülle, Bodrum'un gerek doğal güzelliği gerekse yat turizminin gelişmesiyle yerli-yabancı çok sayıda turistin en gözde tatil merkezi olduğunu vurguladı. 


YEDİ AYDA TAMAMLANDI 

Gülle, "Bodrum'un turizmde geleceğine olan inancımız tam. İlk projemizi Bodrum'da seçmemizin nedeni de bu" dedi. Projeyi 7 ayda tamamladıklarını belirten İsmail Gülle, "İnşaatı hızlı yaptık. Finans sıkıntımız olmadığı için bitirdikten sonra satışa çıkmaya karar verdik" dedi. 


2 YIL BOYUNCA ÖDEME KOLAYLIĞI

Gülle Entegre Tekstil ve Emlak Danışmanlık Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Gülle de projede müşterilere çok cazip ödeme kolaylıkları sunduklarını belirterek şunları söyledi: "Yüzde 25 peşinat ve iki yıl ödeme kolaylığı sağlıyoruz. Peşin ödemelerde de özel iskonto olacak. Ayrıca evler banka kredisine de uygun."


GÜMBET'E DE PROJE YAPACAK

İsmet Gülle, yeni projelerinden bahsetti. Gümbet'te 23 dönümlük arsa satın aldıklarını belirten Gülle, şunları söyledi: "Burada 122 rezidans yapmayı planlıyoruz. İnşaat ruhsatını aldık. Ekimde inşaata başlayacağız. Haziranda da tamamlayacağız. 2+1 ve 3+1 konutlar bulunacak. Evler kullanılmadığı dönemde kiraya verilebilecek."



0212 422 1281


Seda Tabak/ Sabah 


Geri Dön