29 / 04 / 2024

Gülle Bodrum Evleri'nde fiyatlar 440 bin dolardan başlıyor!

Gülle Bodrum Evleri'nde fiyatlar 440 bin dolardan başlıyor!

Gülle Entegre Tekstil ve Emlak Danışmanlık Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle ve kardeşi İsmet Gülle, gayrimenkul sektöründeki ilk projesi için Bodrum'u seçti. Gülle Bodrum Evleri'ndeki tapu ve anahtar teslimi villalar 440 bin dolar...



Bodrum TEKSTİL yatırımları bilinen Gülle ailesi, gayrimenkul sektörüne girdi. Gülle Entegre Tekstil ve Emlak Danışmanlık Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle ve kardeşi İsmet Gülle, gayrimenkul sektöründeki ilk projesi için Bodrum'u seçti. Bodrum, Kargı'da yer alan Gülle Bodrum Evleri'ndeki tapu ve anahtar teslimi villaların fiyatlar 440 bin dolardan başlıyor. 


Bodrum'un en güzel sahil şeritlerinden olan Camel Beach'e 100 metre yürüme mesafesi olan Bodrum Gülle Evleri, 8,5 dönüm arazi üzerine kurulu toplam 20 dubleks villa ve 10 flat daireden oluşuyor. Oturuma hazır projelerinde uygun ödeme seçenekleri sunduklarım belirten İsmet Gülle, "Anahtar ve tapu teslimine hazır olan projemizde öncelikle şirket olarak yüzde 25 peşinat ve iki yıl ödeme kolaylığı sağlıyoruz. Peşin ödeme yapmak isteyen müşterilerimize özel iskonto olacak. Aynı zamanda Gülle Bodrum Evleri banka kredisine de uygun durumda" dedi. 


0212 422 1281


Hürriyet 


Geri Dön