29 / 04 / 2024

Güllüoğlu ABD'de ikinci şubesini açtı

Güllüoğlu ABD'de ikinci şubesini açtı

Güllüoğlu New York Brooklyn'in ardından, ABD'deki ikinci şubesini Manhattan'da açtı



Yeni şube Baklava & Cafe konseptiyle hizmet verecek. Ürünler soğuk zincir bozulmadan konteynırlarda Türkiye'den gidiyor. Günlük olarak, soğuk depolardan çıkarılan baklavalar Türkiye'den giden eğitimli ustalar tarafından fırında pişirilerek, servise hazır hale getiriliyor. Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı M. Nejat Güllü, ''New York Brooklyn'de açtığımız ilk şubemize çok yoğun talep ve iyi dönüşler aldık. Türk tatlıları, Amerikalıların damak tadına hitap ediyor. Zincire yeni halkalar eklemeye devam edeceğiz" diye konuştu.
Sabah

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Güllüoğlu, Manhattan'da baklava & cafe açtı

Güllüoğlu, New York Brooklyn'in ardından, Amerika'daki ikinci şubesini Manhattan'da açtı. Açılışına Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı M. Nejat Güllü'nün de katıldığı şubenin, baklava&kafe konseptiyle hizmet vereceği kaydedildi

Geleneksel Türk tatlılarını Amerika'da tanıtmaktan gurur duyduklarını belirten Nejat Güllü, Amerika başta olmak üzere yurtdışında açacakları Güllüoğlu şubeleriyle Türk kültürünü ve mutfağını dünyaya en iyi şekilde tanıtmayı hedeflediklerini vurguladı.
Nejat Güllü, "New York Brooklyn'de açtığımız ilk şubemize çok yoğun talep ve iyi dönüşler aldık. Türk tatlıları, Amerikalıların damak tadına hitap ediyor. Önümüzdeki günlerde zincire yeni halkalar eklemeye devam edeceğiz" dedi. Manhattan'da açılan şubeye ürünlerin Türkiye'den gideceğini belirten Güllü şu bilgileri verdi:

Türkiye'den gönderiliyor
"Ürünlerimiz donmuş olarak, Türkiye'den soğuk zincir bozulmadan, konteynerlerde Amerika'daki soğuk depolara gidiyor. Günlük olarak, soğuk depolardan çıkarılan baklavalarımız, Türkiye'den gönderdiğimiz eğitimli ustalarımız tarafından fırında pişirilerek, servise hazır hale getiriliyor. Kalite ve Türk misafirperverliğiyle sunacağımız hizmetimiz ile Amerikan halkı birbirinden lezzetli tatlılarımızı çok beğenecek."
Milliyet

Manhattan'a girdi finans başkentini baklava ile fethedecek
 
ABD'nin New York kentinde daha önce sanat dünyasının önemli merkezi Brooklyn'de bir şube açarak yoğun talep gören Güllüoğlu Baklavaları, şimdi de dünya finansının kalbi Manhattan'a girdi

Manhattan'da dün açılan Güllüoğlu şubesi, Baklava&Cafe konseptiyle hizmet verecek. Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı M. Nejat Güllü, Amerika başta olmak üzere yurt dışında açacakları Güllüoğlu şubeleri ile Türk kültürünü ve mutfağını dünyaya en iyi şekilde tanıtmayı hedeflediklerini vurguladı.

Yeni şubeler açacağız
Nejat Güllü, "New York Brooklyn'de açtığımız ilk şubemize çok yoğun talep ve iyi dönüşler aldık. Türk tatlıları, Amerikalıların damak tadına hitap ediyor. Zincire yeni halkalar ekleyeceğiz" diye konuştu. Geleneksel Türk tatlılarını Amerika'da tanıtmaktan gurur duyduğunu ifade eden Nadir Güllü; "Türk baklavasını dünyaya tanıtmak için çıktığımız bu yolda, hedefe ulaşmak için eğitimli ve tecrübeli ekibimizle çok çalışıyoruz ve var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Kalite, kalite ve kalite diyoruz. Türk misafirperverliğiyle sunacağımız baklavaları Amerikan halkı çok beğenecek" dedi.
 
`Soğuk' gidecek
Manhattan'da açılan şubeye ürünlerin Türkiye'den gideceğini belirten Nejat Güllü, şu bilgileri verdi: "Ürünlerimiz donmuş olarak, Türkiye'den `soğuk zincir' bozulmadan konteynırlarda yola çıkıyor ve Amerika'daki soğuk depolara gidiyor. Günlük olarak, soğuk depolardan çıkarılan baklavalarımız, Türkiye'den gönderdiğimiz eğitimli ustalarımız tarafından fırında pişirilerek servise hazır hale getiriliyor."
`Şoklu mamüller her zaman depomuzda mevcut. Belli bir süre bekleyip, çözülmesini sağladıktan sonra fırınlıyoruz. Şekerlemesini yapıyor, ardından da dinlendirip servise hazır bir hale getiriyoruz. Simitleri de Türkiye'de imal edip şokladıktan sonra aynı yöntemle servise sunuyoruz. Bu fikir sadece New York için değil biz ürünlerimizi ABD, Avrupa, Arabistan da satmak istiyoruz.'
Hürriyet

Güllüoğlu, ABD'de ikinci şubesini de açtı

Güllüoğlu, New York Brooklyn'in ardından, Amerika'daki ikinci şubesini Manhattan'da açtı

Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Güllü'nün katılımıyla dün Manhattan'da açtığı ikinci şubenin, Baklava&Cafe konseptiyle hizmet vereceği kaydedildi.
Geleneksel Türk tatlılarını ABD'de tanıtıyor olmaktan duyduğu gururu ifade eden Nejat Güllü, yaptığı değerlendirmede, ABD başta olmak üzere yurtdışında açacakları Güllüoğlu şubeleri ile Türk kültürünü ve mutfağını dünyaya en iyi şekilde tanıtmayı hedeflediklerini vurguladı. Nejat Güllü, "New York Brooklyn'de açtığımız ilk şubemize çok yoğun talep gördük. Türk tatlıları, Amerikalıların damak tadına hitap ediyor. Önümüzdeki günlerde zincire yeni halkalar eklemeye devam edeceğiz" dedi. Manhattan'da açılan şubeye ürünlerin Türkiye'den gideceğini belirten Nejat Güllü, şu bilgileri verdi:

Ürünlerini dondurup ABD'ye yolluyor
"Ürünlerimiz donmuş olarak, Türkiye'den soğuk zincir bozulmadan, konteynırlarda Amerika'daki soğuk depolara gidiyor. Günlük olarak, soğuk depolardan çıkarılan baklavalarımız, Türkiye'den giden eğitimli ustalarımız tarafından fırında pişirilerek, servise hazır hale getiriliyor. Türk baklavasını dünyaya tanıtmak için çıktığımız bu yolda, hedeflerimize ulaşmak için eğitimli ve tecrübeli ekibimizle çok çalışıyoruz ve var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Kalite, kalite ve kalite diyoruz. Kalite ve Türk misafirperverliğiyle sunacağımız hizmetimiz ile Amerikan halkı birbirinden lezzetli tatlılarımızı çok beğenecek."
Radikal

Güllüoğlu, New York 52. Cadde'ye açıldı
  
Güllüoğlu Baklava, Newyork'taki ikinci şubesini Manhattan'da açıyor. Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Güllü'nün katılımıyla, Manhattan 52. Cadde, 2. Avenue üzerinde açılan şube, Baklava&Cafe konseptiyle hizmet verecek. Güllü, 'Amerika başta olmak üzere yurtdışında açacağımız Güllüoğlu şubelerimiz ile Türk kültürünü ve mutfağını dünyaya en iyi şekilde tanıtmayı hedefledik. New York Brooklyn'de açtığımız ilk şubemize çok yoğun talep ve iyi dönüşler aldık. Türk tatlıları, Amerikalıların damak tadına hitap ediyor' dedi.
Akşam


Geri Dön