06 / 05 / 2024

Gülmez Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Gülmez Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Gülmez tarafından kuruldu.



Gülmez Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Gülmez tarafından kuruldu.

Gülmez Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerine inşaat yapmak b. Hür türlü yapı malzemelerinin alınıp-satılması, kiralanması c. Vinç ve benzeri diğer inşaat ekipmanlarının operatörü ile birlikte kiralanması d. Buldozer, angledozer, greyder, skreyper, düzleyici, önden küreyici-yükleyici, kepçeli yükleyici, mekanik kepçe, ekskavatör, kazık çakma (kazık varyosları) ve sökme makineleri, harç ve asfalt yayıcılar ile beton kaplama makinelerinin alınması, satılması, kiralanması, teknik servis hizmeti verilmesi e. İnşaat iskelesi ve çalışma platformunu kurma ve sökme işleri, kiralanması f. Her türlü yapının; tamirat, tadilat, mühendislik, dekorasyon işlerinin yapılması g. İnşaatlarda beton işleri (kalıp içerisine beton dökülmesi vb.) h. Kent ekipmanları (park oyun grupları, çöp kovaları, banklar, çardaklar vb.) imalatı, alınıp satılması. ı. Şirket kanunlara uygun olarak her türlü ürünün ticaretini yapabilir
 


Geri Dön