02 / 05 / 2024

Gümüş 2022 yılına imza atacak! İşte o seviye...

Gümüş 2022 yılına imza atacak! İşte o seviye...

Milyonlarca yatırımcı altından sonra en çok yatırımı, emtia olan gümüşe yapıyor. Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. İşte 22 Şubat 2022 gümüş fiyatları..



Gümüşün gramı haftanın  ikinci işlem gününde alış fiyatı 10,64 lira iken satış fiyatı 10,93 liradır. Gümüşün onsu ise 22 Şubat 2022 yani bugün  alış fiyatı 24,14 seviyelerinde, satış fiyatı da  24,16  seviyesinde işlem görüyor. Gümüşün gramı geçtiğimiz ay 10,542 bandı ile ocak ayının en yüksek seviyesine ulaştı. Şubat ayının başlarından itibaren düşüşe geçerek dalgalı seyir izleyen gümüş 15 Şubat 2022'de 10,44 seviyesi ile ivme kazandı.

 Gümüş 2022 yılına imza atacak! İşte o seviye...

Yatırımcıların altından sonra en çok tercih ettiği emtia yatırım aracı olan gümüş son 5 yıllık verilerine göre  19 Aralık 2021 tarihinde 11,977 lira seviyesi ile rekora imza attı. Uluslararası Gümüş Enstitüsü bu sene gümüşün altından daha iyi performans göstermesini bekliyor. Enstitü, 2022 yılında gümüşe olan  talebin tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkacağını öngörüyor.

Şerife ŞİŞOĞLU/Emlakkulisi.com

Altın bu senenin zirvesinde! Altın fiyatları ne kadar?

Altının onsu 1.900 doların üzerinde! Yeni rekora hazırlanıyor!

Gümüş atağa geçti! Gümüşten yatırım olur mu diyenlere..

Gümüş yatırımı yapanlar dikkat! Gümüş tırmanışa geçti!

Altının parlayacağı zaman geliyor mu? Bugün altın fiyatları kaç lira?

Yatırımcılar heyecanlı! Altın yükseliyor, dolar ne olacak?

Kripto para platformları nasıl işliyor? Bitcoin'le neler değişti?

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön