Altın & Gümüş

''Gümüş almak için geç mi kaldım?'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Son tren kalkıyor! Sakın kaçırmayın

Gümüş, 2022 yılına damgasını vurdu ve 2023 yılına tekrar rekor bir yükselişle başladı. Gümüş fiyatları yükselmeye devam ederken yatırımcıların ''Gümüş almak için geç mi kaldım?'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Son tren kalkıyor! Sakın kaçırmayın... Geçtiğiniz yıl gümüş yılı olurken, 2023 içinde aynı senaryonun olması bekleniyor

Gümüş 2022 yılında yatırımcılarına yüzde 45 oranında kazanç sağladı. Geçtiğiniz yıl gümüş yılı olurken, 2023 içinde aynı senaryonun olması bekleniyor. Bu yılda da gümüşün yatırımcılarına kazandırmaya devam edeceği öngörülüyor. Gümüş fiyatları bugün de yükselmeye devam ederken, yatırımcılar ''Gümüş almak için geç mi kaldım?'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Son tren kalkıyor! Sakın kaçırmayın...

GÜMÜŞ ALMAK İÇİN GEÇ Mİ KALDIM?

Altın ve piyasa Uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini açıklayarak, '' Gümüş almak için geç mi kaldım sorusunun'' yanıtını verdi. 

Memiş: ''Gümüş ons fiyatı 23.80 dolar desteği takip ediyorduk, aşağı yönlü kırıldı. Elinde dolar bulunduran da gümüş almak için geç mi kaldım, elimde dolarım var, buyur kardeşim.

Aşağıda 1.5 dolarlık bir alan daha var. İnanılmaz bir fiyat bana göre. Gram gümüş 14.07 TL Gümüş gram için geç mi kaldım? Sana fırsat gelecek. Çünkü gümüşün ons fiyatında 40 dolar, gramında 20 TL seviyesini beklemeyi sürdürüyoruz. 2023 yılı gümüş yılı.

Gümüşl ile alakalı yıllardır bütün beklentilerimizi biliyorsunuz. Gümüş alacaklar da kar satışlarını fırsata çevirmeli. Bu trenin adı son tren, binen bindi. Yıl içinde birçok tren gelip geçecektir ancak eski seviyelerden alamayacaksınız. Tüccar mantığı ile hareket etmek lazım. Malı düşerken almak lazım. Bunu mutlaka düşünmek gerekiyor. '' dedi.

GÜMÜŞ NE KADAR? BUGÜN GÜMÜŞ KAÇ TL? 1 GRAM GÜMÜN KAÇ LİRA OLDU? 13 OCAK 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

Gümüş fiyatı bugün ne kadar oldu? Bugün gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş alış satış fiyatları kaç TL? soruları gün içinde en çok merak edilip araştırılan sorular arasında yer alıyor.  Yatırımcılar altından sonra en çok gümüş fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor.

13 Ocak 2023 gümüş ons fiyatı 23,75 dolardan işlem görüyor. Gümüş gram alış fiyatı 14,32 lira, gümüş satış fiyatı ise 14,81 lira seviyesinden işlem görüyor.

Altın fiyatları resmen tsunami gibi kasıp kavurdu! Altın alacaklar satacaklar hemen bakın! 13 Ocak 2023 altın fiyatları

Dolar 16 gün içinde tam bu kadar olacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar alıp satacaklar bir kez daha düşünün