30 / 04 / 2024

''Gümüş almak için geç mi kaldım?'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Son tren kalkıyor! Sakın kaçırmayın

''Gümüş almak için geç mi kaldım?'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Son tren kalkıyor! Sakın kaçırmayın

Gümüş, 2022 yılına damgasını vurdu ve 2023 yılına tekrar rekor bir yükselişle başladı. Gümüş fiyatları yükselmeye devam ederken yatırımcıların ''Gümüş almak için geç mi kaldım?'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Son tren kalkıyor! Sakın kaçırmayın...



GÜMÜŞ NE KADAR? BUGÜN GÜMÜŞ KAÇ TL? 1 GRAM GÜMÜN KAÇ LİRA OLDU? 13 OCAK 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

Gümüş fiyatı bugün ne kadar oldu? Bugün gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş alış satış fiyatları kaç TL? soruları gün içinde en çok merak edilip araştırılan sorular arasında yer alıyor.  Yatırımcılar altından sonra en çok gümüş fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor.

13 Ocak 2023 gümüş ons fiyatı 23,75 dolardan işlem görüyor. Gümüş gram alış fiyatı 14,32 lira, gümüş satış fiyatı ise 14,81 lira seviyesinden işlem görüyor.

Altın fiyatları resmen tsunami gibi kasıp kavurdu! Altın alacaklar satacaklar hemen bakın! 13 Ocak 2023 altın fiyatları

Dolar 16 gün içinde tam bu kadar olacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar alıp satacaklar bir kez daha düşünün

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön