28 / 04 / 2024

Gümüş bugün ne kadar? İşte 6 Nisan 2022 gümüş fiyatı!

Gümüş bugün ne kadar? İşte 6 Nisan 2022 gümüş fiyatı!

Yatırımcılar altın fiyatlarından sonra en çok gümüş fiyatlarını araştırıyor. Gümüşün almak isteyen vatandaşlar ve yatırımcılar gümüşün bugün kaç lira olduğunu merak ediyor. Peki bugün gümüşün gramı kaç TL? İşte son dakika 6 Nisan 2022 gümüş fiyatları...



Altın fiyatlarının gittikçe yükseldiği şu günlerde vatandaşlar artık gümüşe yönelmeye başladı. Gerek yatırım gerekse takı ve hediye olarak gümüş tercih eden vatandaşlar gümüş fiyatlarını takip ediyor. Gümüşün gramı, alış fiyatı piyasaların kapanış saatinde 11,52 TL. satış fiyatı ise 11,86 TL seviyesinde işlem görüyor.

 Gümüş bugün ne kadar? İşte 6 Nisan 2022 gümüş fiyatı! 

Gümüşün gramı dün güne, 11,55 lira alış fiyatı,  satış fiyatı ise 11,90 liradan başladı. Yatırımcıların yakından takip ettiği gümüşün gramı dün güne düşüşle başlarken kapanışta alış fiyatı 11,54 lira seviyesinde, satış fiyatı ise 11,87 lira seviyesinde yaptı.

Peki gümüş bugün kaç TL? 6 Nisan 2022 gümüşün gramı sabah kaç lirada seviyesinde başladı ? İşte gümüşün açılış fiyatı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön