11 / 05 / 2024

Gümüş bugün ne kadar? İşte 6 Nisan 2022 gümüş fiyatı!

Gümüş bugün ne kadar? İşte 6 Nisan 2022 gümüş fiyatı!

Yatırımcılar altın fiyatlarından sonra en çok gümüş fiyatlarını araştırıyor. Gümüşün almak isteyen vatandaşlar ve yatırımcılar gümüşün bugün kaç lira olduğunu merak ediyor. Peki bugün gümüşün gramı kaç TL? İşte son dakika 6 Nisan 2022 gümüş fiyatları...



GÜMÜŞ BUGÜN KAÇ TL?

Gümüş almak isteyenler ve yatırım yapmayı düşünenler sabahın erken saatlerinden itibaren gümüşün gram fiyatını araştırıyor. Gümüş günümüzde altından sonra en çok tercih edilen emtia iken, altın fiyatlarının çok yüksek seviyelerde olması gümüşe talebi artırdı. Gümüşün gram alış fiyatı güne 11,42 TL, satış fiyatı ise 11,77 TL'den başladı.  Gümüşün ons fiyatı ise bugün güne 24,28 dolardan işlem gördü.

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

Gümüşe talep arttı! Altın artık tercih edilmiyor! Neden mi?

Gümüş yatırımcıları dikkat! 1 gram gümüş bugün ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön