Altın & Gümüş

Gümüş dibe çakıldı! 20 doların altında...

Gümüş fiyatları üzerindeki baskı gittikçe devam ediyor. Gümüş dibe çakıldı. Ons fiyatı 20 doların altına düştü. Gümüşte son dakika... Gümüş fiyatlarındaki kayıp yüzde 3 oldu

Gümüş fiyatları üzerindeki baskı gittilkçe artıyor. Gümüş fiyatlarındaki kayıp yüzde 3 oldu. Bugün gümüş fiyatları resmen çakıldı. Ons fiyatı 20 doların altına geriledi.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş kaç TL oldu? Gümüş fiyatları kaç lira oldu? Gümüş fiyatları ne olur? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatlarında son durum 17 Ağustos 2022...

ONS GÜMÜŞ 20 DOLARIN ALTINDA...

Sabah saatlerinde 20 dolar seviyelerinde işlem gören gümüş şimdi 20 doların altına geriledi.

Gümüş ve altın üzerindeki baskı devam ediyor. Merkez Bankası faiz kararları ve ABD tahvil faizlari piyasalar üzerinde etkili olması bekleniyor. 

GÜMÜŞ DİBE ÇAKILDI

Çin’deki zayıf büyümenin küresel risk iştahını da azaltması ile birlikte dolara olan talep artarken altın ver gümüş fiyatlarına baskı artıyor ve talebin azalmasına neden oldu.

Ons altın fiyatı yüzde 2 oranında  gerileyerek 1.777 dolar seviyesine kadar yaklaştı.  Milyonlarca kişi gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip  ediliyor.

  

Gümüş fiyatlarında günlük kayıp yüzde 3'ü  geçti. Geçen hafta içinde 21 dolar seviyesine yaklaşarak 29 Haziran sonrası en yüksek seviyeyi gören gümüş bugün 20,17 dolardan güne başladı.

Mart ayında Rusya Ukrayna savaşının etkisiyle yıl içi zirveye çıkan gümüş fiyatı Nisan itibarı ile düşüşe geçti ve bugünkü kayıpla beraber Ağustos ayı kazancını da geçerek düşüşe geçti.

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş kaç TL? Gümüş fiyatlarında son durum ne? İşte son dakika gümüş fiyatları 17 Ağustos 2022...

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN KAÇ LİRA OLDU?

Gümüşün ons fiyatı dün 20,18 dolardan  gram altış fiyatı 11,63 lira, satış fiyatı ise 12,15 liradan işlem gördü.

Bugün ise güne gümüş ons fiyatı 20,18  dolaran başlarken gram alış fiyatı 11,63 TL, satış fiyatı 12,15 TL seviyesinde güne başladı.

Şu sıralar gümüş fiyatları alış 11,42 TL, satış fiyatı ise 11,94  TL , ons gümüş fiyatı ise 19,73 dolardan değerleniyor.

Gümüş tuzla buz oldu! Gümüş üzerindeki baskı gümüş fiyatlarını yerle bir etti! Gümüş fiyatlarında son durum
Gümüş fiyatları üzerindeki baskı sürüyor! Gümüşte son dakika