Altın & Gümüş

Gümüş dibe çöküyor! Gümüşü olanlar dikkat!

12 lira seviyelerine kadar yükselen gümüş haftanın yeni işlem gününde düşüşe geçti. Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri gümüşü olanlar tarafından takip ediliyor. Peki gümüş fiyatları bugün kaç TL oldu? Gümüş fiyatları neden düşüyor? Gümüş fiyatları 27 Haziran 2022 son dakika... Gümüş fiyatları geçen haftayı sert düşüşle kapatırken, 12 TL'nin altına kadar düştü

Gümüş yatırımcıları, 'gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? 925 ayar gümüş fiyatı kaç lira? 1 gram gümüş kaç TL?' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Gümüş fiyatları geçen haftayı sert düşüşle kapatırken, 12 TL'nin altına kadar düştü. Gümüşün ons fiyatı bugün ise 21,41 dolar bandına kadar geriledi. 

Peki gümüş fiyatlarında neler oluyor? Gümüş neden düşüyor? Gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte tüm merak edilenler...

GÜMÜŞ FİYATLARI NEDEN DÜŞÜYOR?

Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde düşüşe geçti. Bugün de düşüş eğilimine devam eden gümüş fiyatları  yakından takip ediliyor.

 

Gümüş fiyatları, altın ile birlikte yükselip altın ile birlikte düşüşe geçiyor. Gümüş fiyatları Fed'in faiz kararından sonra altın fiyatlarındaki düşüşle birlikte düşmeye başladı. Altın fiyatlarında yaşanan sert düşüş gümüş fiyatlarının da yönünü aşağı çevirdi.  Ons altın bugün 1838 dolardan güne başladı. Ons gümüş ise bugün 21,41 dolardan işlem görüyor.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş gram fiyatı kaç TL? İşte son dakika gümüş fiyatları 27 Haziran 2022..

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR OLDU?

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Gümüş fiyatları bugün güne değer kaybderek başladı. Gümüş gram alış fiyatı 11,46 TL, gümüş gram satış fiyatı 11,92 TL civarında güne başladı.

Saat 19:08 itibariyle gümüş alış fiyatı 11,29 TL, satış fiyatı ise 11,74 TL bandında işlem görüyor.

Gümüş fiyatları geçtiğimiz hafta kapanışta dip seviyelere kadar düştü. Gümüşün gram alış  fiyatı 11,17 TL, gümüş gram satış fiyatı işe 11,68 TL seviyelerinde haftayı kapattı.

GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLUR?

Gümüş fiyatları için uzman isimlerden gümüş yorumları gelmeye devam ediyor. Gümüş fiyatlarının Temmuz ayında atak yapacağını söyleyen uzmanlar gümüş fiyatlarının 12 lira seviyesinin üzerine çıkacağını söylüyor.

Uzmanlara göre gümüş fiyatlarında 11 lira seviyeleri alış fırsatı olarak değerlemndiriliyor.  Bu seviyelerde gümüş bozdurulmaması gerektiğini vurgulayan uzmanlar gümüşün ons fiyatının 26 dolar seviyesine kadar yükseleceğini öngörüyor.

Gümüş yatırımcılarına büyük şok! Gümüş fiyatları düştü! Son dakika gümüş fiyatları 26 Haziran 2022...

Gümüş yatırımcıları yas tutuyor! 12 liranın altına düşen gümüş korkutuyor! Elinde gümüşü olanlar....