Altın & Gümüş

Gümüş dibe vurdu vuracak! Gümüş fiyatlarında sert düşüş devam ediyor! Yatırımcılar gözlerine inanamıyor

Altın fiyatları Fed'in faiz kararından sonra değer kaybetmeye başladı. Ons altın 1821 dolar seviyesine kadar geriledi. Bu düşüş gümüş fiyatlarını da olumsuz etkiledi. Altın ile birlikte gümüş fiyatları da değer kaybetmeye başladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? jpg'/>Gümüş fiyatları son zamanların en düşük seviyelerine düştü

Gümüş fiyatları son zamanların en düşük seviyelerine düştü. Yeni haftaya büyük yıkımla başlayan gümüş fiyatlarını gören gözlerine inanamıyor. Peki gümüş bugün kaç TL? Gümüş fiyatları ne olacak? İşte son dakika gümüş fiyatları 28 Haziran 2022...

Gümüş fiyatları yeni haftaya değer kaybederek başladı. Gümüş geçtiğimiz haftalarda 12 TL seviyelerine kadar yükselirken bu hafta  büyük düşüş başladı. Gümüş fiyatlarını yakından takip eden yatırımcıları ve gümüş almak isteyenler gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor.

Gümüş yatırımcıları, 'gümüş fiyatları bugün ne kadar 28 Haziran 2022? Gümüşün gram fiyatı kaç lira oldu? 1 gram gümüş kaç TL?' sorularının yantılarını araştırıyor.

Gümüş fiyatları geçtiğimiz haftayı sert düşüşle yapatırken, gümüşün ons fiyatı bugün 21,41 dolar bandına kadar geriledi. Gümüş fiyatlarını gören yatırımcılar gözlerine inanamıyor.

Peki gümüş fiyatlarında neler oluyor? Gümüş neden düştü? Gümüş fiyatları ne olacak, yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları bugün ne kadar 28 Haziran 2022? İşte tüm merak edilenler...

GÜMÜŞ FİYATLARI DÜŞÜYOR...

Gümüş fiyatları Fed'in faiz kararından sonra düşüşe geçti. Bugün de düşüş eğilimine devam eden gümüş fiyatları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor.

Gümüş fiyatları, altın ile birlikte yükselip altın ile düşüşe geçiyor. Gümüş fiyatları Fed'in faiz kararından sonra altın fiyatlarındaki düşüşle birlikte düşmeye başladı. Altın fiyatlarında yaşanan sert düşüş gümüş fiyatlarının da yönünü aşağı yönlü çevirdi. 

Ons altın bugün 1828 dolardan güne başlarken, ons gümüş ise bugün 21,34 dolardan işlem görüyor.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüşün gram fiyatı kaç TL? İşte son dakika gümüş fiyatları 28 Haziran 2022...

GÜMÜŞ FİYATLARI DİBE VURDU VURACAK...

Gümüş fiyatlarındaki son dakika rakamları merak ediliyor. Gümüş fiyatları bugün güne değer kaybederek başladı. Sabah gümüş gram alış fiyatı 11,36gg TL, gümüş gram satış fiyatı 11,77 TL civarında işlem görüyor.

Saat 18:25 itibariyle gümüş fiyatları, gram alış  fiyatı 11,15 TL, satış fiyatı işe 11,58 TL seviyelerinde kapanışı yaptı.

Gümüş fiyatlarında büyük yıkım başladı! Yerle bir oldu! Elinde bir gram gümüşü olan bile hemen baksın!

Gümüş dibe çöküyor! Gümüşü olanlar dikkat!

Gümüş 12 liranın altına düştü! Gümüş yatırımcıları dikkat! Son dakika gümüş fiyatları 27 Haziran 2022