17 / 05 / 2024

Gümüş fırladı! Gümüş yatırımcıları bayram edecek! Bu rakamları gören çıldırdı! Gümüşü olan acil çok acil bakın

Gümüş fırladı! Gümüş yatırımcıları bayram edecek! Bu rakamları gören çıldırdı! Gümüşü olan acil çok acil bakın

Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde resmen fırladı. Uzun zamandır bu seviyelerin görülmediği gümüşte, yatırımcılar bayram edecek. Gümüş olanlar acil çok acil bu rakamlara bakın. İşte 4 Kasım 2022 gümüş alış satış fiyatları.



İSLAM MEMİŞ GÜMÜŞ YORUM

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, geçtiğimi gün sert düşen gümüş fiyatlarıona değinerek,  gümüş fiyatlarının neden değer kaybettiğini belirterek bunun nedenlerini açıkladı. Memiş; altın ve gümüş fiyatlarının baskılandığını söyledi. Bu baskının sadece Fed kaynaklı olmadığını söyleyen Memiş, asıl nedenin stok olduğunu açıkladı.

Gümüş fırladı! Gümüş yatırımcıları bayram edecek! Bu rakamları gören çıldırdı! Gümüşü olan acil çok acil bakın

Altına dayalı dijital paralar için vaktin geldiğini söyleyebilirim. Her geçen gün jeopolitik risklerin artması, dolar kurunun silah olarak kullanılması, makroekonomik güven gibi nedenler altın stoklarındaki artışta etkili oldu." ifadelerini kullanarak önce hüplet sonra gümlet dedi. 

Öte yandan İslam Memiş, gümüş fiyatlarının tekrar yükselişe geçeceğini ve yatırımcısına kazandıracağını belirtti. Gümüş yatırımcılarının bu konuda sabırlı olmaları gerektiğini söyledi. Gümüşün ons fiyatında 26 dolar bekelntisi olan Memiş gümüşün gram fiyatının 12 lira seviyelerini geçeceğini söyledi.
 

Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? İslam Memiş açıkladı! Önce hüplet sonra gümlet

Gümüş fiyatlarındaki düşüşün perde arkası ortaya çıktı! İslam Memiş açıkladı!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön