02 / 05 / 2024

Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? İslam Memiş açıkladı! Önce hüplet sonra gümlet

Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? İslam Memiş açıkladı! Önce hüplet sonra gümlet

Gümüş fiyatları, 2022 yılında büyük değer kaybetti. Değer kaybeden gümüş fiyatları karşısında yatırımcılar ''elimizdeki gümüşleri  bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını merak ederken İslam Memiş'ten açıklama geldi.



Altıdan sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Pandemi ile birlikte rekor seviyelere yükselen gümüş fiyatları milyonlarca yatırımcının odağında olmaya devam ediyor. 2022 yılına kötü bir giriş yapan gümüş fiyatları, 10 TL seviyelerine kadar geriledi.

Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? İslam Memiş açıkladı! Önce hüplet sonra gümlet

Sonrasında yükselişe geçse de yatırımcılar endişe içinde gümüşün ne olacağını merak ediyor. Yatırımcılar ''elimizdeki gümüşleri bozduralım mı?'' sorusuna yönelik Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'Ten açıklama geldi. Memiş, en son yapmış olduğu altın yorumuna gümüşü de dahil ederek gümüüş fiyatlarının neden düştüğünü şu kelimelerle anlattı: ''Önce hüplet, sonra gümlet''. Gümüş piyasasında neler oluyor? Gümüş fiyatları neden düşüyor veya neden yükserliyor, bunun altındaki neden ne? İşte tüm merak edilenler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön