17 / 05 / 2024

Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? İslam Memiş açıkladı! Önce hüplet sonra gümlet

Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? İslam Memiş açıkladı! Önce hüplet sonra gümlet

Gümüş fiyatları, 2022 yılında büyük değer kaybetti. Değer kaybeden gümüş fiyatları karşısında yatırımcılar ''elimizdeki gümüşleri  bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını merak ederken İslam Memiş'ten açıklama geldi.



ÖNCE HÜPLET SONRA GÜMLET

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının değer kaybettiğini belirterek bunun nedenlerini açıkladı. Memiş; altın ve gümüş fiyatlarının baskılandığını söyledi. Bu baskının sadece Fed kaynaklı olmadığını söyleyen Memiş, asıl nedenin stok olduğunu açıkladı.

Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? İslam Memiş açıkladı! Önce hüplet sonra gümlet

Memiş konuyu şu ifadelerle açıkladı: "Türkiye’de hem işçilikli ürün yapımı için sektörlerin hem de yatırım amaçlı vatandaşın talebinde patlama olmuş. Merkez bankaları 2023 yılının ilk çeyreğinde dijital paralarını açıklar.

Altına dayalı dijital paralar için vaktin geldiğini söyleyebilirim. Her geçen gün jeopolitik risklerin artması, dolar kurunun silah olarak kullanılması, makroekonomik güven gibi nedenler altın stoklarındaki artışta etkili oldu." ifadelerini kullanarak önce hüplet sonra gümlet dedi. 

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş alış satış fiyatı kaç lira? 3 Kasım 2022 gümüş fiyatları ne kadar oldu? 3 Kasım 2022 gümüş fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön