Altın & Gümüş

Gümüş fiyatı 26 dolara koşuyor! Uzmanlardan gelen açıklamalar şok etti...

Gümüş fiyatları son beş gün içerisinde en yüksek seviyelere ulaştı. Gümüşün gramı bugün 12,28 liradan işlem görürken ons fiyatı 26 dolara koşuyor. Gümüş fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar için uzmanlardan şok açıklamalar geldi... 66 dolardan işlem görüyor

Gümüş fiyatları, Rusya Ukrayna arasındaki savaş, beklenenden daha yüksek olan ABD enflasyonu ve Çin’in koronavirüs salgını nedeni ile gümüşün onsu 25.66 dolardan işlem görüyor.

GÜMÜŞ FİYATI 26 DOLARA KOŞUYOR

Uzman gümüş yorumcusu ve analisti Christian Borjon Valencia, gümüş tahmini ve öngörülerini açıkladı. Uzmana göre; gümüşün günlük grafiği fiyatın yukarı yönlü bir eğilime sahip olduğunu gösteriyor.

25.66 dolardan işlem gören , ilk direnç alanı olan 25.75 doları kırdı. Şimdi bir sonraki hedefi olan 26 dolar ve ardından 26.12 dolara doğru yol kat etmeye hazır görünüyor. Uzmanın görüşüne göre fiyatta belirleyici bir yukarı yönlü kırılma, gümüşün daha da yükselmesini sağlayabilir.

''GÜMÜŞTE 12 LİRA ÜSTÜNDE ALIM YAPMAYACAĞIM''

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüşün gramına yönelik açıklamalar yaptı. İslam Memiş gümüşün gramının 12 lira üstünde alım yapmayacağını söylemişti. Memiş tahminlerinde emin olduğunun altını çizerek, gümüşte aşağı sarkmalar geldiği sürece kademeli olarak alım yapacağını açıkladı.

Bu görüşünü savunmaya devam eden Memiş, yakın bir zamanda 12 lira üstünü açağacağını söyledi. 

Gümüşe olan talep fiyatları uçurdu! Gümüşün gramı ne kadar? Gümüş fiyatlarında son dakika...

Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? 12 Nisan 2022 gümüş fiyatları...

Yatırımcılar gümüşe odaklandı! 11 Nisan 2022 son dakika gümüşün gram fiyatı...