Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları 12 liranın altına düştü! Gümüş yatırımcıları yas tutuyor! Gümüş fiyatlarında son dakika...

Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde düşüşe geçti. 12 lira seviyelerini geçen gümüş bugün 11 liranın altına düştü. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte gümüş alış satış fiyatları... Gümüş fiyatları yükseldi mi düştü mü? Gümüşün bugünkü gram fiyatı ne kadar? sorularına cevap arıyor

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmelerini yatırımcılar ve gümüş almak isteyen milyonlarca kişi yakından takip ediyor. Gümüş fiyatları yükseldi mi düştü mü? Gümüşün bugünkü gram fiyatı ne kadar? sorularına cevap arıyor. İşte 24 Haziran 2022 son dakika gümüş fiyatları...

Son günlerde dalgalanan gümüş fiyatları bugün araştırılıyor. Gümüş 24 Haziran 2022'de kaç lira merak ediliyor. Gümüş dün 12.26 liradan işlem görürken bugün güne düşüşle başladı. Peki haftanın son işlem gününde gümüş ne kadar oldu? Gümüş fiyatları bugün ne kadar? İşte 24 Haziran 2022 son dakika gümüş fiyatları...

Gümüşün ons fiyatı yeni güne 21, 02 dolar seviyesinde başladı. Gümüş fiyatları bugün Fed'in faiz kararından sonra altın fiyatlarındaki düşüşle birlikte düşmeye başladı. Güne düşüşle başlayan gümüş, yatırımcılarını üzdü. Yatırımcılar gümüş fiyatlarıne ne olacak? Gümüş düşecek mi, yükselecek mi? sorusunun yanıtını araştırıyor.

İşte son dakika gümüş fiyatları 24 Haziran 2022...

24 HAZİRAN 2022 GÜMÜŞ KAÇ TL OLDU?

Gümüş fiyatları güne yüzde 1,51 düşüşle başladı. Gümüş gram alış fiyatı 11,86 TL, gümüş gram satış fiyatı ise 12, 05 TL seviyesinde güne başladı.

Gümüş fiyatları kapanışta ise dip seviyelere kadar düştü. Gümüşün gram alış  fiyatı 11,17 TL, gümüş gram satış fiyatı işe 11,68 TL seviyelerinde haftayı kapattı.

Peki gümüş fiyatları ne olur? Gümüş yükselir mi, düşer mi? Uzmanlardan gümüş yorumları...

GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLUR? GÜMÜŞ YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Gümüş fiyatları için uzmanlardan yorumlar gelmeye devam ediyor. Gümüş fiyatlarının Temmuz ayında atak yapacağını söyleyen uzmanlar gümüş fiyatlarının 12 lira seviyesinin geçeceğini söylüyor.

Uzmanlara göre gümüşte 11 lira seviyeleri alış fırsatı olarak görülüyor. Bu seviyelerde gümüş bozdurulmaması gerektiğini vurgulayan uzmanlar gümüşün ons fiyatının 26 dolar seviyesne kadar yükseleceğini söylüyor.

Gümüşün ons fiyatı bugün 21,17 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Gümüş yatırımcılarına kötü haber geldi! Gümüş fiyatları düşüyor! Son dakika...

Gümüş yatırımcıları endişeli! Gümüş fiyatları düşüşe geçti! İşte gümüş fiyatlarında son durum