Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları atak yaptı! Nereden nereye geldi! Yatırımcılar hemen bakın

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Bugün gümüş atak yaparak yükselişe geçerek nereden nereye geldi. Yatırımcılar hemen bakın... Gümnüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor

Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde yükselişe geçti. Gümnüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugünn yükseliyor altın ile beraber atak yapan gümüş fiyatları nereden nereye geldi. Hemen bakın...

GÜMÜŞ ATAK YAPTI

Gümüş fiyatları 2022 yılın en düşük rakamlarına geçtiğimzi günlerde yaşadı.  Gümüşün ons fiyatı 18 dolar bandından haereket ederek 17 sınırına dayanfdı. Bugün gümüş fiyatları ise atak yaptı. Ons gümüş fiyatları 19 dolara kadar artış gösterdi.

Gümüşün gram alış fiyatı 10 TL seviyesine kadar gerilerken bugün 11 37 TL'den alınıp, 11,88 TL'den satılmaya başlandı. Gümüş fiyatları nereden nereye geldi...

 

GÜMÜŞ FİYATLARI NEDEN YÜKSELİYOR?

Gümüş fiyatları son zamanlarda düştü. Bunun nedeni doların gümüş üzerindeki baskısı oldu. Dolar gelişmiş ülke para birimleri kadar, kıymetli metaller üzerinde de baskıya neden oldu. Bu gelişmeler gümüş fiyatlarının düşmesine neden oldu. Pekii gümüş fiyatları bugün neden yükseldi? İşte merak edilenler....

Gümüş fiyatları bugün arttı. Bunun nedeni, altın fiyatlarının yukarı yönlü hamles yapması olarak görülüyor. Gümüş fiyatları altın fiyatları ile paralel olarak in,iş çıkışlar göstermektedir. Altının yükselişi gümüş fiyatlarınnı yükselmesini sağladı.

Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? gümüş fiyatları ne olur? Gümüş fiyatları kaç lira olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

 

GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLACAK?

Yatırımcılar gümüş fiyatlarının yönünü merak ediyor. Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını araştırıyor.

 
Son zamanlarda dip seviyelere gerileyen gümüş fiyatları aşağı yönlü hareketine bugün de devam ediyor. Analistler gümüş fiyatları ile ilgili değerlendirmelerde bulundular. Uzmanlara göre gümüş fiyatları ilerleyen zamanlarda tekrar gücünü toplayacak. 

Beklentilere göre gümüş fiyatları 18-19,75 dolar olması öngörülüyor. Analistlere göre ikinci bir olasılık ise, 18-19,75 dolar aralığının korunması durumunda yükseliş devam edecek. 19,75 doların aşılması halinde gümüş fiyatlarında hızlı yükseliş görülecek.
 

Gümüş can çekişiyor! Son dakika gümüş fiyatları 29 Eylül 2022

Dolar dur durak bilmeden yükseliyor! Gümüş ise giderek zayıflıyor...