Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları coştu! İşte son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları bugün güne artışla başlarken gün içerisinde yükselişine devam eden gümüş fiyatları resmen coştu. Gümüş fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte gümüş fiyatlarında son durum 9 Ağustos 2022... Altın ve dolar fiyatları yükselişe geçerken gümüş fiyatları da  değer kazanmaya başladı

Geçtiğimiz hafta TÜİK enflasyon rakamlarını açıkladıktan sonra piyasalarda hareketlilik başladı. Altın ve dolar fiyatları yükselişe geçerken gümüş fiyatları da  değer kazanmaya başladı.

Geçen hafta 12 lira seviyesinde işlem gören gümüş haftanın son işlem gününde aşağı yönlü hareket etti.

Haftanın ilk işlem gününde ise gümüş fiyatları yukarı yönlü olarak kapnışı yaptı. Gümüş fiyatları bugün güne  artışla başlarken yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler bugün gümüş fiyatlarının ne kadar olduğunu araştıyor.

Gümüş fiyatları bugün güne yukarı artışla başladı. Gümüş fiyatları resmen fırladı. Peki gümüş fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte 9 Ağustos 2022 gümüş fiyatlarında son durum...

GÜMÜŞ FİYATLARI  COŞTU

Gümüş fiyatları haftanın ikinci işlem gününe yülselişle başladı. Altın fiyatlarındaki yükseliş ile yükselen altının düşmesi ile düşüşe geçen gümüş fiyatlarının bugün ne kadar olduğu en çok aratılan konular arasında bulunuyor.

Bugün sabah gümüşün alış fiyatı 11,917 TL olarak açıklandı. Gram gümüş satış fiyatı ise aynı saatlerde 12,425 TL'den işlem gördü.

Kapanışta ise gümüş fiyatları alış fiyatı 11,77 TL, saış fiyatı ise 12,31 lira seviyesinde değerlendi. Ons gümüş ise 20,49 dolar oldu.

Gümüş fiyatları geçtiğimiz ay 10 TL seviyesine kadar geriledi. Ardından ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra tekrar yükselişe geçen gümüş fiyatları 11 lira seviyelerine sonrasında ise tekrar 12 lira seviyelerine tekrar yükseldi.

Peki gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları ne olur? Yatırımcılar dikkat İşte merak edilenler...

GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLUR? (GÜMÜŞ YORUM)

Gümüşe yatırım yapan yatırımcılar gümüş fiyatlarının düşecek mi? Gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Sorusuna yanıt arayanlar için uzmanlardan yorumlar geliyor.

Uzman İsim İslam Memiş'e göre gümüş fiyatları yatırımcıları kazanmaya devam edecek. Gümüş fiyatlarının 20 TL seviyelerine çıkacağını söyleyen Memiş, ons gümüş fiyatının ise 27 dolar olacağını söyledi.

İslam Memiş, yıl sonunda gram altın fiyatının 1450 lira beklentisi olduğunu söyledi. Altın fiyatları ile birlikte gümüş fiyatları da yukarı yönlü hareket ediyor. Altın piyasasını etkileyen küresel piyasalardaki gelişmelerden gümüş fiyatları da etkilenmeye devam ediyor.

Gümüş altın ile birlikte yükselir, altınla değer kaybeder. Gümüşe olan talep de gümüş fiyatlarının yükselmesine neden oluyor. Azalan gümüş talebi ise fiyatları düşürür.

Gümüşe yatırım yapalım mı? 1 gram gümüş kaç TL oldu? İşte gümüş fiyatları 9 Ağustos  2022

Gümüş fiyatları fırladı! İşte gümüş fiyatlarında son durum...