Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları dalga dalga! Son dakika gümüş fiyatları 15 Temmuz 2022...

Gümüş fiyatlarında son dakika rakamları yakından takip ediliyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının bugün kaç lira olduğunu merak ediyor. Peki gümüş fiyatları kaç TL oldu? İşte 15 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...Gümüş fiyatları geçtiğimiz ay 12 lira seviyesine kadar yükseldi

Gümüş fiyatlarındaki dalgalanma bugün de devam ediyor. Gümüş fiyatları geçtiğimiz ay 12 lira seviyesine kadar yükseldi. Son zamanlarda küresel gelişmelerin etkisi ile düşüşe geçen gümüş, 11 lira seviyelerine ardından 10 lira seviyesine kadar düştü.

 Bu düşüş sonrasında gün içinde değer kazanan gümüş fiyatları tekrar 11 lira seviyelerine geldi. Gümüş fiyatları resmen 'dalga dalga'. Öte yandan yatırımcılar ''gümüş alalım mı, bozduralım mı'' sorularınıın yanıtlarını araştırmaya başladı.

ABD enflasyon rakamlarını açıklanması ile altın ile birlite tekar yükselişe geçen gümüş fiyatları, 11 lira seviyelerine kadar yükseldi. Bu seviyelerde tutunamayan gümüş fiyatları tekrar 10 lira bandında düşerken bugün kapanışta tekrar 11 lira barajına geldi.

Peki 15 Temmuz 2022 gümüş fiyatları kaç TL oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları 15 Temmuz 2022...

GÜMÜŞ FİYATLARI DALGA DALGA

Gümüş fiyatları haftanın son günü düşüşe geçti. Ons gümüş 18,24 dolar seviyesine kadar gerilerken tarihi düşüşü yaşıyor.  Gümüş gram fiyatı 10,24 TL, alış fiyatı 10,72 TL seviyesinde güne başlarken kapanışta satış fiyatı 11,04 liraya yükseldi. Gümüş fiyatlarındaki dalgalanma devam ediyor.

Peki gümüş fiyatları ne olur? Gümüş fiyatlarındaki bu düşüş devam eder mi? Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? İşte merak edilenler...

GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLACAK; YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Piyasalarda yaşanan enflasyon korkusu merkez bankalarını tekrar faiz artırma konusunda baskılarsa dolar endeksinin daha da güçlenmesi bekleniyor.

Analistler bunun gerçekleşmesi halinde gümüşte destek bölgeleri olarak 19 doların altında ilk olarak 18.60 dolar seviyesinin görüleceğini öngörüyor. 

 Bu seviyenin aşağı yönlü kırılması, analistlere göre fiyatları 17 doların da altına sürükleyebilir ve Haziran 2020'nin en düşük seviyesi olan 16.95 dolar seviyesine kadar gerileyebilir.

Gümüş fiyatları ters köşe yaptı! Gümüş fiyatları düştü mü yükseldi mi? Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları yükseliyor! Gümüşe yatırım yapanlar dikkat!

Gümüş fiyatları yatırımcıların hayallerini yıktı! Gümüşü olanlar hazır olun! Bu rakamlar...