07 / 05 / 2024

Gümüş fiyatları dalgalanıyor! Bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları dalgalanıyor! Bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel gümüş fiyatları

13,50 TL sınırına kadar yükselen gümüş fiyatları bugün dalgalanıyor. Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri merak eden yatırımcılar güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Son dakika güncel gümüş fiyatları.



GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Gümüş, pandemiden sonra 2022 yılının en yüksek rakamlarını gördü. Rekor kıran gümüş fiyatlarını merak eden yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki rekor rakamı araştırıyor. Yatırımcılar ''gümüş fiyatları ne kadar olacak'' sorusunun yanıtını merake diyor.

Gümüş fiyatları dalgalanıyor! Bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel gümüş fiyatları

Konu ile ilgili Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının yükseleceğini söyledi ve altın alamayan yatırımcıların gümüşe yatırım yapmaları konusunda uyardı. Gümüş fiyatları için, yükseliş devam edecek sabırlı olun diyen Memiş, gümüşte 13,60 TL seviyesinin görüleceğini açıkladı. 

Gümüşün uzun vadede her zaman yatırımcılara kazandırdığını hatırlatan İslam Memiş, gümüş yatırımcılarını uyararak sabretmelerini söyledi. 

Gümüş fiyatları rekora koşuyor! Elinde gümüş olanlar hemen bakın! İşte son dakika gümüş fiyatları

Gümüş yatırımcıları hemen bakın bu seviye geliyor! İslam Memiş açıkladı! Bu rakamı görenler resmen çıldıracak

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön