Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları dibin dibini gördü! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları, gümüş almak ve gümüşe yatırım yapmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş güne düşüşle başlarken kaanışta dip seviyeleri gördü. İşte son dakika gümüş gram fiyatları... Takı almak ve yatırım yapmak isteyenler gümüşe yöneldi

Altın fiyatlarındaki hızlı yükselişin ardından gümüşe olan talep arttı.Takı almak ve yatırım yapmak isteyenler gümüşe yöneldi. Hal böle olunca gümüş fiyatları da yükselmeye başladı.

Geçtiğimiz haftaya yükselişle başlayan gümüş jeopolitk gelişmeler ve Fed'in faiz kararı ile ilgili yapmış olduğu açıklamalardan sonra düşüşe geçti. 

Gün içerisinde değer kaybetmeye devam eden gümüş fiyatları akşam kapanışta dibinin de dibini gördü. Gümüş için alım fırsatı doğarken yatırımcılar bu düşüşün ne zamana kadar devam edeceğini merak ediyor.

Uzmanlar gümnüş ve altın için Nisan ayında alım zamanı olduğunu söyşlerken mayıs ayında fiyatların yükseleceğini belirttiler. Gümüş fiyatının 12 lira üstünde olacağını, gram altının ise 1450 lira olacağı söyleniyor. 

Peki gümüş bugün kaç lira oldu?İşt son dakika gümüş fiyatları...

25 NİSAN 2022  SON DAKİKA GÜMÜŞ GRAM FİYATI

Gümüşün gram alış fiyatı bugün 11,19 TL, satış fiyatı ise 11,53 TL seviyesindde güne başladı. Kapanışta ise gümüşün gram fiyatı 11,12 TL, satış fiyatı ise 11,48 TL seviyesinde işlem görüyor

Gümüşün fiyatı geçtiğimiz haftanın son işlem günü alış fiyatı 11,53 lira, satış fiyatı ise 11,85 lira seviyesinde güne başladı. 

Gümüş fiyatları düşüyor... 25 Nisan 2022 gümüş gram fiyatı!

Gümüş fiyatları ne oldu? Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? Yatırımcılar dikkat!

Gümüş bugün kaç TL? İşte son dakika 22 Nisan 2022 gümüş fiyatları...

Gümüşe olan talep rekor seviyelere gelirse gümüş fiyatları ne olur?