11 / 05 / 2024

Gümüş fiyatları için yıl sonu işaret edildi! Herkesi şaşkına çeviren gümüş yorumu geldi

Gümüş fiyatları için yıl sonu işaret edildi! Herkesi şaşkına çeviren gümüş yorumu geldi

Altın fiyatları ile birlikte en çok merak edilenler arasında değerli metal olan gümüş yer alıyor. Gümüş fiyatları ne kadar olacak? sorusu üzerine uzman isimden şaşkına çeviren açıklama geldi.



GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELECEK

İslam Memiş son yaptığı değerlendirmesinde, “Gümüş  fiyatları resesyondan kaynaklı altına göre pozitif ayrıştı. Pozitif hareketlerine devam etti. Gümüş, yukarı yönlü hareketlerini devam ettirecek.” ifadelerini kullandı. 

Gümüş fiyatları için yıl sonu işaret edildi! Herkesi şaşkına çeviren gümüş yorumu geldi

BU SEVİYELERE ALDANMAYIN

Yıl sonunun kritik olduğunu aktaran uzman isim, “Dolar endeksi, tekrar 112 veya 112,50 yapabilir ama tekrar satış yer. Altın ve gümüşün ons fiyatındaki kısa vadeli geri çekilmeler de kalıcı olmayabilir.” uyarısında da bulundu.

Memiş, "Dolar endeksi, tekrar 112 veya 112,50 yapabilir ama tekrar satış var. Altın ve gümüşün ons fiyatındaki kısa vadeli geri çekilmeler de kalıcı olmayabilir." diyerek bu rakamlara aldanmamaları konusunda yatırımcıları uyardı. İslam Memiş yıl sonu için gümüş fiyatlarının 12 TL seviyesini geçeceğini söylerek yatırımcılara güzel haberi verdi.
 

SON 6 AYDA…

Öte yandan Memiş, “Altın ve gümüş fiyatlarında zaten son 6 ayda ciddi bir baskılanma vardı.”  ifadesini kullandı.


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön