Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları kaç TL? Gümüşte son dakika gelişmesi

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Güne 11,07 liradan başayan gümüş fiyatları kapanışta kaç TL oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları 24 Ağustos 2022... Yüzde 18 düşüş kaydetti

Gümüş fiyatları bu sene içerisinde büyük kayıplar verdi. Yüzde 18 düşüş kaydetti. Gümüş ons fiyatı sabah güne 19,07 dolardan başladı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş kaç TL? İşte gümüş fiyatlarında son durum 24 Ağustos 2022...

Gümüş ons fiyatı 20 doların üzerinde işlem görürken, son zamanlarda yaşanan baskı ile 19,07 dolara kadar düştü.

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş kaç lira oldu? 1 gram gümüş kaç TL? Gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Gümüş fiyatları ne olacak? Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? İşte son dakika merak edilenler...

Merkez Bankası faiz kararı açıklandıktan sonra dolar/TL kuru değer kazandı ve yatırımcıların talepleri yükseldi. Kıymetli metallere olan baskı artarken gümüş fiyatları düşmeye başladı.

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

Gümüş ons fiyatı bugün 19,07 dolardan güne başlarken gram alış fiyatı 11,05 lira, satış fiyatı ise 11,07 liradan işlem gördü.

Şu dakikalarda gümüş fiyatları ons fiyatı 19,16 dolar, alış fiyatı 19,14 TL, satış fiyatı ise 19,15 liradan işlem görüyor.

Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları düştü mü? Gümüş fiyatları düşmeye devam edecek mi? İşte merak edilenler...

GÜMÜŞ FİYATLARI DÜŞECEK Mİ?

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarındaki düşüşü yakındanm takip ediyor. Gümüş fiyatları ile ilgili uzman yorumlarını yakından araştıran yatırımcılar için İslam Memiş'ten uyarı geldi.

İslam Memiş gümüş ile ilgili: "Elinde altın ve gümüş olanlar sakın ola ki, buradan satarım, düşükten yerine koyarım demeyin.

TL'de bekleyene dolar haricinde altın, gümüş, euro, sterlin. Fiyata değil, getiriye bakmak gerek. Pariteler, ons'lar değer kaybetti. Bir miktar daha olabilir ancak alır işime bakarım. Dolar yürüdüğünde onlar koşar." dedi.

Gümüş fiyatlarında düşüş devam edecek mi? Elinde gümüşü olanlar ne yapmalı? Bozdurmalı mı, beklemeli mi?

Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? Gümüş fiyatları yerle bir oldu! Görenlerin tansiyonu düşüyor