Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş kaç TL? İşte son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları bugün güne değer kazanarak baaşladı.Gün içerisinde yükselişine devam eden gümüş fiyatları resmen fırladı. Gümüş fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte gümüş fiyatlarında son durum 10 Ağustos 2022... Altın ve dolar fiyatları yükselişe geçerken gümüş fiyatları da yukarı yönlü hareket etti

Geçtiğimiz hafta TÜİK enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra piyasalarda hareketlilik başladı. Altın ve dolar fiyatları yükselişe geçerken gümüş fiyatları da yukarı yönlü hareket etti.

Geçen hafta 12 lira seviyesinde işlem gören gümüş haftanın son işlem gününde aşağı yönlü hareket etti. Haftanın ilk işlem gününde ise gümüş fiyatları yukarı yönlü olarak günü tamamladı.  Gümüş fiyatları bugün güne düşüşle başlarken yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler bugün gümüş fiyatlarının ne kadar olduğunu araştıyor.

Gümüş fiyatları bugün güne aşağı yönlü başlarken gün içerisinde değer kazanarak yükselişe geçti. Peki gümüş fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte 10 Ağustos 2022 gümüş fiyatlarında son durum...

GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELDİ

Gümüş fiyatları haftanın üçüncü işlem gününe düşüşle başladı. Altın fiyatlarındaki yükseliş ile yükselen altının düşmesi ile düşüşe geçen gümüş fiyatlarının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor.
Bugün sabah gümüşün alış fiyatı 11,75 TL olarak açıklandı. Gram gümüş satış fiyatı ise aynı saatlerde 12,26 TL'den işlem gördü.

Kapanışta ise gümüş fiyatları alış fiyatı 11,92 TL, saış fiyatı ise 12,46 lira seviyesinde değerlendi. Ons gümüş ise 20,76 dolar oldu.
Bugün açıklanan ABD enflasyon rakamarı gümüş piyasası da olmak üzere tüm piyasayı salladı. Altın ve dolar fiyatları yükselişe geçti. Öte yandan kıymetli metal olan gümüş de yükselmeye başladı.

Peki gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları ne olur? Yatırımcılar dikkat İşte merak edilenler...

GÜMÜŞ NE OLACAK?

Gümüş fiyatları dolar karşısında yaklaşık yüzde 20 değer kaybetti. Uzmanlara göre gümüş fiyatları bu yılın sonralarına doğru yükselmesi bekleniyor.

HSBC baş analistlerinden James Steel elektronik ve güneş paneli gibi sektörlerinin endüstriyel tüketimi desteklediği ve bunun gümüş talebini yükselteceğini düşünüyor.

İsviçreli bankacılık devi olan UBS ise gümüşün 2023 yılının başlarında 19 doların altında işlem görebileceğini açıkladı.

 UBS Group’un küresel varlık yönetimi bölümünün genel müdürü olan Wayne Gordon, gümüşün yörüngesinin altını yakından izleyeceğini ve ABD Merkez Bankası’nın (Fed) izleyeceği politikaların gümüş fiyatları üzerinde etkili olabileceğini kaydetti.

Gordon altın ve gümüş ile ilgili, “Fed uygun bir güvercinleşmeye başladığında ve büyümeyi desteklemek için politiksında gevşemeye gittiğinde yatırımcıların her iki metali de satın almayı düşünmeleri gerekiyor” dedi.

Gümüş altından daha iyi performans gösterebilir! Gümüş fiyatlarında neler oluyor? Son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları coştu! İşte son dakika gümüş fiyatları