Altın & Gümüş

'Gümüş fiyatları resmen bedava' diyen İslam Memiş'ten açıklama geldi! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip eden yatırımcılar için İslam Memiş'ten ''Gümüş fiyatları resmen bedava'' açıklaması geldi. Peki gümüş fiyatları kaç TL? İşte tüm ayrıntılar... Yeni haftaya büyük çöküşle başlayan gümüş fiyatları 11 TL seviyelerine kadar geriledi

Gümüş fiyatları son zamanların en düşük seviyelerine kadar düştü. Yeni haftaya büyük çöküşle başlayan gümüş fiyatları 11 TL seviyelerine kadar geriledi. Peki gümüş bugün kaç TL? Gümüş fiyatları ne olacak? İslam Memiş'ten ''gümüş fiyatları bedava'' açıklaması gelirken milyolarca kişi gümüş fiyatlarını sorgulatamaya başladı. 

Gümüş yatırımcıları, 'gümüş fiyatları bugün ne kadar 30 Haziran 2022? Gümüşün gram fiyatı kaç lira? 1 gram gümüş kaç TL?' sorularının cevaplarını sorgulatıyor. Gümüşün ons fiyatı bugün 20,45 dolar seviyesinden işlem görüyor. Gümüşün ons fiyatı her geçen gün değer kaybediyor.

Peki gümüşte neler oluyor? Gümüş fiyatları neden düşüyor? Gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları bugün ne kadar 30 Haziran 2022? İşte tüm merak edilenler...

GÜMÜŞ ALIŞ FİYATI 10 TL'YE DÜŞTÜ...

Gümüş fiyatları geçtiğimiz haftayı değer kaybederek kapattı. Bugün de düşüş eğilimine devam eden gümüş fiyatları milyonlarca kişi tarafından sıkı takip ediliyor.

Gram gümüş yatırımı için islam Memiş, "Gram gümüş 11.16 seviyesinde. 11.40'tan yerine koyacağız dediğim değer 11.16. Serbest piyasada yine 11.40 üzerinde. Banka üzerinden işlem yapanlar bu seviyeden işlem yapamaz. 12.04'ten satmıştık. Almak isteyenler, bana göre almalılar, yerine koyarak bu işi bitirebilirsiniz. Dolara kıyasla ons gümüşün çok çok ucuz, hatta bedava olduğunu düşünüyorum. En azından risk dağıtmak için gümüş çok düşük" dedi.

Gümüş fiyatları, altın ile birlikte yükselip altın ile düşüşe geçiyor. Altın fiyatları zaman zaman yukarı yönlü hareket sergilese bile gümüşteki düşüş hız kesmeden devam ediyor. Gümüş fiyatları Fed'in faiz kararından sonra altın fiyatlarındaki düşüşle birlikte düşmeye başladı. Altın fiyatlarında yaşanan sert düşüş gümüş fiyatlarının da yönünü aşağı yönlü çevirdi. 

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş gram fiyatı kaç TL? İşte son dakika güncel gümüş fiyatları 30 Haziran 2022...

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR?

Bugün  gümüş fiyatları, gümüşün gram alış  fiyatı 11,13 TL, gümüş gram satış fiyatı ise 11,54 TL seviyelerinde güne başladı.

Gün içerisinde değer kaybeden gümüş alış fiyatı 10,94 TL, satış fiyatı ise 11,38 TL seviyelerine düştü.  

Gümüş fiyatları tarihi çöküşünü yaşıyor! Gümüşü görenler 'eyvah' dedi! Korkutan rakamlar açıklandı! Son dakika...

Gümüş dibe vurdu vuracak! Gümüş fiyatlarında sert düşüş devam ediyor! Yatırımcılar gözlerine inanamıyor