Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları üzerindeki baskı sürüyor! Gümüşte son dakika

Gümüş fiyatları üzerindeki baskı devam ediyor. Dün yüzde 3 gerileyen gümüş fiyatları bugün 20 doların altını test etti. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş kaç TL? Gümüşün gramı kaç lira? İşte gümüşte son dakika rakamları 16 Ağustos 2022... 2022 yılında en düşük seviyelerini gören gümüş fiyatları bugün 20 doların altını test etti

Gümüş fiyatları üzerinde nbaskı her geçen gün artıyor. 2022 yılında en düşük seviyelerini gören gümüş fiyatları bugün 20 doların altını test etti. 

Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? Gümüş yükseliyor mu yoksa düşüyor mu? İşte 16 Ağustos 2022 gümüş fiyatları...

ALTIN VE GÜMÜŞ ÜZERİNDE BASKI DEVAM EDİYOR

Çin’deki zayıf büyümenin küresel risk iştahını da azaltması ile birlikte dün dolara talep yeniden arttı ve altın değer kaybetmeye başladı.

Ons altın fiyatı yüzde 2 oranında  gerileyerek 1.770 dolar seviyesine kadar yaklaştı. 
Bugün de bu seviye yakınında zayıf kalan kıymetli metalde yarın açıklanacak Temmuz ayı tutanakları yakından takip edilecek.

 

GÜMÜŞTE SON DAKİKA

Milyonlarca kişi gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. 

Gümüş fiyatlarında günlük kayıp yüzde 3'ü geçti. Geçen hafta içinde 21 dolar seviyesine yaklaşarak 29 Haziran sonrası en yüksek seviyeyi gören gümüş bugün 20,02 dolara kadar düştü.

Mart ayında savaşın da etkisiyle yıl içi zirveye çıkan gümüş fiyatı Nisan itibarı ile düşüşe geçti ve bugünkü kayıpla beraber Ağustos ayı kazancını da geçerek düşüşe geçti.

Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? Gümüş kaç TL? Gümüş fiyatlarında son durum ne? İşte son dakika gümüş fiyatları 16 Ağustos 2022...

GÜMÜŞ BUGÜN NEKADAR OLDU?

Gümüşün ons fiyatı dün 20,63 dolardan  gram altış fiyatı 11,888 lira, satış fiyatı ise 12,401 liradan işlem gördü.

Bugün ise güne gümüş ons fiyatı 20,18  dolaran başlarken gram alış fiyatı 11,63 TL, satış fiyatı 12,15 TL seviyesinde işlem gördü.

Şu sıralar gümüş fiyatları alış 11,64 TL, satış fiyatı ise 12,17 TL ons fiyatı ise 20,16 dolardan işlem görüyor.

Gümüş kan kaybediyor! Günlük kayıp yüzde 3'ü geçti! Elinde gümüş olanlar çabuk bakın! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş için yön neresi? Gümüşü olanlar çabuk... Bu rakamlar canınızı sıkabilir