Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları yerinde durmuyor! Gümüş coştu! 8 Ağustos 2022 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları bugün güne artışla başladı. Gümüş fiyatları yerinde durmuyor. Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları 8 Ağustos 2022... Altın ve dolar fiyatları yükselişe geçerken gümüş fiyatları da yükselmeye başladı

Geçtiğimiz hafta TÜİK enflasyon rakamlarını açıkladıktan sonra piyasalar hareketlenmeye başladı. Altın ve dolar fiyatları yükselişe geçerken gümüş fiyatları da yükselmeye başladı.

Geçen hafta 12 lira seviyesinde işlem gören gümüş haftanın son işlem gününde düşüşe geçti. Haftanın ilk işlem gününde ise gümüş fiyatları yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Gümüş fiyatları bugün güne yüzde 0,69 artışla başlarken yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler bugün gümüş fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. 

Gümüş fiyatları bugün güne yuları yönlü başladı. Gümüş fiyatları yerinde durmuyor. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 8 Ağustos 2022 gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARI YERİNDE DURMUYOR

Gümüş fiyatları haftanın ilk işlem gününde yükselişe geçti. Altın fiyatlarındaki yükseliş ile yükselen altının düşmesi ile düşüşe geçen gümüş fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılan konular arasında yer alıyor.

Gümüş ons fiyatı bugün 20,07 dolardan değerleniyor. Gümüş alış fiyatı 11,55 TL, satış fiyatı ise 12,09 TL seviyesinde güne başladı.

Gümüş fiyatları geçtiğimiz ay 10 TL seviyesine kadar düşmüştü. Ardından ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra tekrar yükselişe geçen gümüş fiyatları 11 lira seviyelerine sonrasında ise tekrar 12 lira seviyelerine kadar tırmandı.

Peki gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları ne olur? Yatırımcılar dikkat İşte merak edilenler...

GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLUR YORUM?

Gümüşe yatırım yapan yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Sorusuna yanıt arayanlar için uzmanlardan yorumlar gelmeye devam ediyor.

Uzman İsim İslam Memiş'e göre gümüş fiyatları yatırımcıları kazanmaya devam edecek. Gümüş fiyatlarının 20 TL seviyelerine çıkacağını söyleyen Memiş, ons gümüş fiyatının ise 27 dolar olacağını söyledi.

İslam Memiş, yıl sonunda gram altın fiyatının 1450 lira beklentisi olduğunu söyledi. Altın fiyatları ile birlikte gümüş fiyatları da yukarı yönlü hareket ediyor. Altın piyasasını etkileyen küresel piyasalardaki gelişmelerden gümüş fiyatları da etkilenmeye devam ediyor.

Gümüş altın ile birlikte yükselir, altınla değer kaybeder. Gümüşe olan talep de gümüş fiyatlarının yükselmesine neden oluyor. Azalan gümüş talebi ise fiyatları düşürür.

Gümüş yatırımcısını zengin mi edecek? Bu rakamları duyan inanamıyor! İşte gümüş fiyatları 6 Ağustos 2022!

Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü! İşte son dakika gümüş fiyatlar