07 / 05 / 2024

''Gümüş fiyatları yükselecek'' diyen İslam Memiş rakam verip tarihi açıkladı! Herkes hemen baksın

''Gümüş fiyatları yükselecek'' diyen İslam Memiş rakam verip tarihi açıkladı! Herkes hemen baksın

Son dakika gümüş fiyatlarındaki gelişmeler yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları ''yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtı Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten geldi. Net rakamı açıklayan Memiş, yatırımcıları uyardı.



GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELECEK

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının ne zaman yükselişe geçeceğini açıkladı. Memiş; ''Kasım ayına ertelenen veya Kasım ayında da yükselişini devam ettirecek bir zaman dilimine girdiğimizi öngörüyorum. O direnç seviyeleri altının ons fiyatında 1.730 dolar, gümüşün ons fiyatında 21 dolar, bitcoin de 22 bin dolar seviyeleri.

 Gümüş fiyatları yükselecek diyen İslam Memiş rakam verip tarihi açıkladı! Herkes hemen baksın

Yurt içi piyasalarda dolar/TL kuru ve gram bazında hikaye daha farklı. Biz dünyadan ayrıştığımız için dışardaki gelişmeler, bizi ikinci kez direkt etkiler. Hem döviz kurları hem de TL bazlı ensturmanlarda yükselişin devamını bekliyorum.

 Gümüş fiyatları yükselecek diyen İslam Memiş rakam verip tarihi açıkladı! Herkes hemen baksın

1.000 lira seviyesinin üzerine yerleşen gram altın, 12 lira seviyesinin üzerine yerleşen gram gümüş artık sürpriz değil! '' diyerek açıkladı. Gümüş yatırımcılarının sabırlı olmasını isteyen Memiş, ''gümüş sabır işidir'' gümüş yatırım yapanların ecele etmemeleri gerekiyor diyerekgümüş yatırımcılarını uyardı.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş kaç TL oldu? Gümüş fiyatları kaç lira? 28 Ekim 2022 gümüş fiyatları..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön