28 / 04 / 2024

''Gümüş fiyatları yükselecek'' diyen Piyasa Kahini asıl rakamı açıkladı! Meğer gümüş fiyatları...

''Gümüş fiyatları yükselecek'' diyen Piyasa Kahini asıl rakamı açıkladı! Meğer gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları son zamanlarda düşüşe geçerken Piyasa kahini İslam Memiş'ten yatırımcıları sevindirecek '' Gümüş fiyatları yükselecek'' dedi ve gümüş için asıl rakamı verdi. İşte son dakika gümüş fiyatları...



Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yurt içi ve yurt dışı piyasalarda yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları küresel gelişmelerden etkilenmeye devam ediyor. Ani iniş çıkışlar karşısında gümüş fiyatlarının ne kadar olacğaını merak eden yatırımcılar araştırma yapıyor. gümüş fiyatlatı yükselecek mi, düşecek mi sorusu üzerine İslam Memiş ''gümüş fiyatları yükselecek dedi'' ve asıl gümüş fiyatını açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön