Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Sorusuna net yanıt! İslam Memiş rekor seviyeyi açıkladı! Hemen bakın!

Gümüş fiyatları son zamanlarda yükselişe geçerek yatırımcılarını heyecanlandırdı. Yatırımcılar ise, Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorunun yanıtını merak ediyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş için rekor seviyeyi açıkladı. Gümüş yatırımcıları hemen bakın... Son zamanların en yüksek rakamları görülürken yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını merak etmeye başladı

Gümüş fiyatları küçük ver büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son zamanların en yüksek rakamları görülürken yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını merak etmeye başladı. Yatırımcılar gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş için rekor seviyeyi açıkladı. Gümüş yatırımcıları hemen bakın!

İSLAM MEMİŞ GÜMÜŞ İÇİN REKOR SEVİYEYİ AÇIKLADI!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş için rekor seviyeyi açıkladı. Gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceğini belirten Memiş, gümüşün gram fiyatının 20 TL, gümüşün ons fiyatının ise  30-40 dolar arasında olacağını belirtti.

Gümüşün yatırımcısına her zaman kazandırdığına dikkat çeken Memiş elinde gümüş olan yatırımcıların acele etmemelerini ve sabırlı olmalarını söyledi.

Memiş  gümüşteki rekor seviyeleri şu şekilde açıkladı: "Coşku daha yeni başladı. Gümüş onsu 24 dolar üstünü gördü. 24 ve 26 dolar demiştim. 26 dolar seviyesi kırıldıktan sonra artık 30-40 dolar seviyelerinin önü açılmış olacak. 26 dolar kırıldıktan sonra çarşı pazar karışacak.'' diyerek  ''14 TL seviyesinde bir gram gümüş fiyatı var. Gümüş kraldır, gerisi teferruattır. Yeni rekorlar göreceğiz. Bizim seviyemiz, 20 TL seviyesiydi.'' diyerek sözlerine ekledi.

 

 

GÜMÜŞ FİYATLARI SON DAKİKA!

Gümüş fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu merak eden yatırımcılar kapalıçarşı gümüş fiyatlarını araştırıyor. Yatırımcılar bugün ''gümü fiyatları ne kadar? Gümüşün gramı kaç lira oldu? Gümüş fiyatları kaç TL? Gümüş fiyatları bugün yükseldi mi'' sorularının yanıtlarını aratıyor.

Bugün gümüşün ons fiyatı 23,92 olurken, gümüşn gram alış fiyatı 14,32 lira, satış fiyatı ise 14,81 liradan işlem görüyor.

Elinde gümüş olanlar bu haber sizin için! Altın Kahini İslam Memiş peş peşe açıkladı! Gümüş için rekor rakam geldi!

Gümüşün geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Altın kahini İslam Memiş açık açık rakam verdi!