13 / 05 / 2024

Gümüş fiyatlarında büyük fırtına! Son dakika rakamlarını duyan inanamıyor! 20 Kasım 2022 gümüş fiyatları!

Gümüş fiyatlarında büyük fırtına! Son dakika rakamlarını duyan inanamıyor! 20 Kasım 2022 gümüş fiyatları!

Gündemden düşmeyen gümüş fiyatları 13,00 TL ile en yüksek rakama ulaşmış ve rekor kırmıştı. rekor kırdı. Hızla yükselmeye başlayan gümüş fiyatlarında büyük fırtına yaşanıyor. Son dakika rakamlarını duyan inanamıyor! 20 Kasım 2022 gümüş fiyatları...



GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELİŞ SÜRECEK Mİ?

Gümüşe yatırım yapanlar gümüş fiyatlarının yükselmeye devam edip etmeyeceğini de araştırıyor. Yaptığı açıklamada gümüş fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyleyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yaptığı açıklamada gümüş tarafında mutlaka rasyoya dikkat etmek gerektiğini dile getiremişt ve 76, devamında ise 72 seviyesine kadar bir gerileme olacağını tahmin ettiğini açıklamıştı.

Gümüşün gram fiyatında 16 lirayı direnç seviyesi olarak takip edeceğini dile getiren İslam Memiş, Ons tarafında 24-26 dolar dirençlerini takip etmeyi sürdüreceğini söylemişti.

Yine verilen detaylara göre, yaptığı tahminlerle dikkat çeken İslam Memiş başka bir gümüş yorumunda da "Gram gümüş: 12,47 lira seviyesinden kapanış yapan gümüşün gram fiyatı, 13,05 devamında 13,60 liraya kadar yükselişini sürdürebilir." dedi.

Dolar 2 hafta sonra bu rakamı görecek! Peş peşe açıklanan rakamı görenler çarpılıp kaldı! Hemen siz de bir bakın!

Gram altının bu rakama gelmesine adeta ramak kaldı! Altını olanlara soğuk duş! Hemen açıklanan bu rakama bir göz atın!

Altında bu defa resmen 7 şiddetinde deprem! Bu rakamı görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı! İşte 20 Kasım altın fiyatları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön