Altın & Gümüş

Gümüş fiyatlarında deprem! İşte 25 Eylül 2022 gümüş fiyatları!

Gümüş fiyatlarındaki son durum yatırımcılar tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? Gümüş bugün ne kadar? Doların baskısı karşısında direnmeye çalışan gümüş fiyatları da yönünü aşağı çevirdi

Merkez Bankalarının merakla beklenen faiz kararının açıkladıktan sonra dolar kuru yükselişe geçerken altın fiyatları ise değer kaybetti. Doların baskısı karşısında direnmeye çalışan gümüş fiyatları da yönünü aşağı çevirdi. 

Gümüş fiyatlarındaki son durum yatırımcılar tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? Gümüş bugün ne kadar? 

Gümüş fiyatlarında yaşanan son durum yatırımcılar tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor. Gümüş fiyatları Fed'in merakla beklenen faiz kararından sonra yükseliş seyrini korudu. Gümüş yatırımcılarına tüm baskılara rağmen bir ay içinde yüzde 1,3 kazandırdı. Fakat daha sonra açıklanan Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararından sonra doların 18,40 TL seviyelerine çıkmasıyla gümüş fiyatları düşmeye başladı. 

Gümüş fiyatlarındaki son durum yatırımcılar tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? Gümüş bugün ne kadar? 

GÜMÜŞ PİYASASINDA SON DURUM NE?

Açıklanan resmi detaylara göre, altın fiyatları bir ay içinde yüzde 5'ten fazla değer kaybetti. Diğer bir taraftan gümüş fiyatları haftayı değer kayıplarıyla kapattı. Haftanın son işlem gününde 19 seviyelerinde başlayan ons gümüş kapanışta 18 dolar seviyelerine kadar indir.

Yine diğer bir taraftan yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor ve araştırıyor. Uzmanlara göre gümüş fiyatlarının 19 doların üzerinde kalmayı sürdürmesi durumunda beyaz metalin yatırımcılarına kazandırması bekleniyor.

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmelerini merak eden ve araştıran yatırımcılar için gümüş fiyatlarındaki son durumu derledik.

Gümüşün ons fiyatı bugün 18,87 dolar seviyesinde güne başladı. Gümüşün gram alış fiyatı sabah 11,22 TL, satış fiyatı ise 11,75 TL seviyesinde işlem görüyor. 

GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

Elinde gümüş olanlar gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor ve araştırıyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor ve araştırıyor.

Uzmanlara göre gümüş fiyatları uzun vadede yatırımcısına kazandırmayı sürdürecek. Aktarılan detaylara göre, güçlü doların baskısı altında kalan kıymetli metaller düşüşünü sürdürüyor. The Morgan Report'un kurucusu David Morgan, gümüşün arzında bir daralma yaşanacağını belirterek, 10 yıl içinde gümüşün en iyi yatırımlarından biri olacağını öngördüğünü belirtiyor.