Altın & Gümüş

Elinde 1 gram bile gümüşü olan acil baksın! Gümüş bu kadar olacak! Net tarih açıklandı!

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Son zamanlarda sert düşüşler yaşayan gümüşün ne zaman yükseleceği merak ediliyor. İşte gümüş için net  tarih geldi. Gümüş fiyatları bu kadar olacak.. Son dakika.. Gümüş bugün ne kadar? Gümüş fiyatları bugün kaç lira? Gümüş bugün ne kadar oldu? Gümüş fiyatları ne zaman yükselecek? Gümüş fiyatları ne olur? sorularının yanıtları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından araştırılyor

Gümüş fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından merakla takip ediliyor. Gümüş bugün ne kadar? Gümüş fiyatları bugün kaç lira? Gümüş bugün ne kadar oldu? Gümüş fiyatları ne zaman yükselecek? Gümüş fiyatları ne olur? sorularının yanıtları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından araştırılyor.

GÜMÜŞÜN YÜKSELECEĞİ TARİH...

Gümüşün ons fiyatı bugün 18,29 dolar seviyesinden işlem görüyor. Büyük değer kayıpları veren gümüş ne zaman yükselecek? Herkes bu sorunun yanıtını merak ederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Meiş'ten net tarih açıklaması geldi.

Kıymetli metaller arasında yer alan gümüş, kendisi gibi kıymetli metal olan altın ile birlikte yükselirken, atlın ile birlikte düşüşe geçiyor. Doların ons fiyatına baskı uygulaması ile gümüş fiyatları son aylarda en düşük seviyeleri görüyor.

Gümüş fiyatlarının yükseleceği tarihi merak eden yatırımcılara İslam Memiş'ten yanıt geldi: “Gümüş yatırımcısı sabrederse bu sabrının karşılığını alabilir” diyerek konuşmasına şöyle devam etti:

“Bundan 2 yıl önce gümüşün fiyatı 2,5 liraydı. Bugün 12 liraya yakın bir seviyede. Bir yıldır merkez bankalarının politikalarından dolayı gümüş baskılanıyor. Yükselişi altına kıyasla daha hızlı oluyor. Sabrı seven bir emtia. Uzun vadede yatırımcı olmak gerekiyor” dedi.
 
Piyasaların gözü Eylül ayında açıklanacak olan FED faiz kararında. Fed tarafından açıklanacak olan faiz oranı sonrasında altın, dolar ve gümüş fiyatlarının yönü belli olacak. 

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş bugün ne kadar? Gümüş bugün kaç TL? 1 gram gümüş bugün ne kadar oldu? işte gümüş fiyatlarında son durum 31 Ağustos 2022...


 

1 GRAM GÜMÜŞ BUGÜN NE KADAR

Gümüş fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde yurtiçi piyasalarda ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından araştırılıyor.

Bugün gümüş fiyatları güne düşüşle başladı. Gümüşün ons fiyatı güne yüzde 2,16 düşüşle başlarken 18,28 dolar seviyesinde işlem görüyor gümüş gram alış fiyatı 10,66 TL, satış fiyatı ise 11,17 TL seviyesinde işlem görüyor.

Gümüşün kazandıracağı tarih belli oldu! Sabırlı olun! Gümüş piyasasında son durum 

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatlarında son dakika

Kuyumcuların Başkenti Kahramanmaraş güncel altın fiyatları açıklandı! Kahramanmaraş 31 Ağustos 2022 altın fiyatları