Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatlarında son dakika

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş yatırımcıları ellerindeki gümüşlerin ne oalcağını merak ediyor. Gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? İşte son dakika gümüş fiyatları... Gümüş bugün ne kadar oldu? Gümüş fiyatları bugün kaç lira? Gümüş bugün ne kadar? sorularının yanıtlarını araştıran yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor

Gümüş fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Gümüş bugün ne kadar oldu? Gümüş fiyatları bugün kaç lira? Gümüş bugün ne kadar? sorularının yanıtlarını araştıran yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor.

İşte gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri 30 Ağustos 2022 gümüş fiyatları ne oalcak?

GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DAKİKA GELİŞMELERİ

Gümüş fiyatları altın fiyatları ile birlikte değer kaybedip altın ile beraber değer kazanıyor.  Altının ons fiyatı 1700 dolar seviyelerine kadar gerilerken gümüş ons fiyatı ise 18  dolar seviyesinden işlem görüyor.

 

Gümüş fiyatlarında son dakiak gelişmeleri merak ediliyor. Gümüş bugün alış fiyatı 10,84 TL, satış fiyatı 11,34 TL.

Gümüşün ons fiyatı ise 18,58 dolar seviyesinde değerleniyor.

Peki gümüş fiyatları ne aolacak? Gümüş yükselecek mi, düşecek mi?

GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLACAK?

Gümüş fiyatlarının ne olacağını merak eden yatırımcılar uzmanlardan gelen gümüş yorumlarını takip ediyor.

Altın piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşe yatırım yapanları uyararak şunları söyledi: “Gümüş yatırımcısı sabrederse bu sabrının karşılığını alabilir” diyerek konuşmasına şöyle devam etti:

“Bundan 2 yıl önce gümüşün fiyatı 2,5 liraydı. Bugün 12 liraya yakın bir seviyede. Bir yıldır merkez bankalarının politikalarından dolayı gümüş baskılanıyor. Yükselişi altına kıyasla daha hızlı oluyor. Sabrı seven bir emtia. Uzun vadede yatırımcı olmak gerekiyor” dedi.

 

PİYASALARDA SON DAKİKA GERLİŞMELERİ

 Doalr kuru geçtiğimiz hafta Fed Başkanı Jerome Powell'ın şahin tonda açıklamalarından sonra yükselişe geçti. 
Dolar diğer para birimleri karşısında değer kazanırken altın ve gümüş gibi kıymetli metaller değer kaybetti.
 Bu hafta ise dış ticaret verileri açıklandı. Açıklanan veriler sonrasında dolar yukarı yönlü hareketine devam ederken altın ve gümüş fiyatları dibe vurdu.
Piyasaların gözü Eylül ayında yapılacak olan Fed faiz kararı toplantısında. Kararın açıklanması ile piyasaların yönü belli olacak.

Gümüşün kazandıracağı tarih belli oldu! Sabırlı olun! Gümüş piyasasında son durum 

Gümüş için yolun sonu mu geldi? Gümüş fiyatlarında son dakika...