Altın & Gümüş

Gümüş fiyatlarında düşüş devam edecek mi? Elinde gümüşü olanlar ne yapmalı? Bozdurmalı mı, beklemeli mi?

Gümüş fiyatlarındaki kayıp bu sene içerisinde yüzde 18 seviyesini geçti. Yatırımcılar ise gümüş fiyatlarındaki düşüşün devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Peki gümüş fiyatları düşmeye devam edecek mi? Elinde gümüşü olanlar ne yapmalı, bozdurmalı mı, beklemeli mi? İşte merak edilenler... Gümüş fiyatları 2022 yılında en büyük kayıplarını yaşadı

Gümüş fiyatlarındaki son dakiak gelişmeleri yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları 2022 yılında en büyük kayıplarını yaşadı. Gümüşte değer kaybı yüzde 18'i geçti. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları kaç TL? Gümüş bozduralım mı, alalım mı? İşte güncel canlı gümüş fiyatları 24 Ağustos 2022..

Merkez Bankası faiz kararı açıklandıktan sonra dolar/TL kuru değer kazandı ve yatırımcıların dolara olan talebi yükseldi. Kıymetli metallere olan baskı artarken fiyatları gerilemeye başladı. 

Gümüş ons fiyatı 20 doların üzerinde işlem görürken, son zamanlarda yaşanan düşüşle beraber, 19,07 dolara kadar düştü.

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş kaç lira oldu? 1 gram gümüş kaç TL? Gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Gümüş fiyatları ne olacak? Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? İşte son dakika merak edilenler...

ELİNDE GÜMÜŞÜ OLANLAR DİKKAT!

Elinde gümüşü olan vatandaşlar gümüş fiyatlarını yakından takip ediyor. 

Gümüş fiyatları dolar kurunun kıymetli metallere uyguladığı baskıdan dolayı düşmeye başladı. Gümüş ons fiyatı bugün 19,07 dolardan işlem görürken gram alış fiyatı 11,05 lira, satış fiyatı ise 11,07 liradan işelm görüyor.

Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi? Gümüş fiyatları düşmeye devam edecek mi? Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı, bekleyelim mi? Uzman isim açıkladı...

 

''GÜMÜŞ BOZDURALIM MI, BEKLEYELİM Mİ?''

Gümüş fiyatları ile ilgili yatırımcılar uzman isimlerin yorumlarını takip etmeye devam ediyor. Gümüşün ne oalcağı ile ilgili Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyararak  şu ifadeleri kullandı: ''Altının geleceğini açıklayan Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş "Elinde altın ve gümüş olanlar sakın ola ki, buradan satarım, düşükten yerine koyarım demeyin.

TL'de bekleyene dolar haricinde altın, gümüş, euro, sterlin. Fiyata değil, getiriye bakmak gerek. Pariteler, ons'lar değer kaybetti. Bir miktar daha olabilir ancak alır işime bakarım. Dolar yürüdüğünde onlar koşar." dedi.

Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? Gümüş fiyatları yerle bir oldu! Görenlerin tansiyonu düşüyor

''Gümüş altına kıyasla bedava'' diyen İslam Memiş'ten çarpıcı gümüş yorumu geldi! Gümüşte flaş gelişme

Altın fiyatları düşüşe geçti! Peki, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın kaç TL oldu? İşte altın fiyatları...