28 / 04 / 2024

Gümüş fiyatlarında heyecan dorukta! Beklenen gün geliyor...

Gümüş fiyatlarında heyecan dorukta! Beklenen gün geliyor...

Gümüş fiyatları bugün de yükselmeye devam ediyor. Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarını yakından takip ederken gümüş bozdurma zamanının gelip gelmediğini de araştırıyor. Gümüş için alım zamanı mı, satma zamanı mı? İşte beklenen gün hangisi?



Gümüş fiyatları altın fiyatlarının yükselmesi ile yukatı yönlü hareket ediyor. Altının ons fiyatı ise dolar kurunun yükselmeesi ile yukarı yönlü hareketine devam ediyor.

Altın fiyatları 2022 yılının en yüksek seviyelerini görürken gümüş fiyatları ise rekor seviyelere yaklaştı. Yatırımcılar soruyor: Alım zamanı mı, bozdurma zamanı mı? İşte merak edilenler..

Gümüş fiyatlarında heyecan dorukta! Beklenen gün geliyor...

GÜMÜŞ FİYATLARI 12 LİRAYI GEÇTİ

Gümüş fiyatlarının önü hakkında açıklamalarda bulunan Altın ve pİyasa Uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının yükseleceğini, ve beklemekte faydasının olduğunu belirtti. Peki gümüş fiyatları bugün kaç lira oldu?
Gümüşün gram fiyatı bugün 11,58 TL, gümüş fiyatları 12,04 TL seviyesinde işlem görüyor. 

Gümüş fiyatlarında kırmızı alarm:12 lirayı geçti, yükseliyor!

Altın, gümüş, dolar, euro ve sterlin için kırmızı alarm: Bunu yapan pişman olacak!

Gümüş yatırımcılarına güzel haber geldi! Gümüş piyasasında neler olacak neler? Son dakika gümüş fiyatları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön