Altın & Gümüş

Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü!  Gümüş yükseliyor! Yatırımcılar acele edin

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Gümüş almak isteyenler ve yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Bugün gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Yatırımcılar hemen bakın! Bugün gümüş fiyatlarında yukarı yöblü hareket görüldüyor

Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? Gümüş fiyatları kaç TL? Gümüş fiyatları ne oalcak? gibi soruların yanıtlarını merka ederken 6 Eylül Salı günü gümüş fiyatları belli oldu. Bugün gümüş fiyatlarında yukarı yöblü hareket görüldüyor. Son zamanlarda sert düşüş  kaydeden gümüş fiyatlarında bugün rüzgar tersine döndü.

 

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları kaç TL? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? İşte gümüş fiyatlarında son dakikla gelişmeler 6 Eylül 2022...

RÜZGAR TERSİNE DÖNDÜ

Gümüş fiyatları son aylarda sert dşüşler gösterdi. Ons fiyatı 17 dolara kadar gerileyen gümüş gram fiyatı ise 10 TL seviyelerine kadar düştü. 2022 yılından büyük kayıplar veren gümüş fiyatları doların baskısı ile dip seviyelere kadar düştü. Bugün ise gümüş fiyatları hareketlenmeye başladı. Az da olsa yukarı yönlü hareket eden gümüş de rüzgar tersine döndü. 
 

YATIRIMCILAR DİKKAT

Gümüş fiyatları bugün yüzde 6,11 yükselişe geçtri. Gümüş alış fiyatı 10,74 TL, satış fiyatı ise 11,25 TL seviyesinden işlem görüyor.
Gümüşün ons fiyatı ise 18,37 doalrdan işlem görüyor. Gümüşün ons fiyatı ise bugün 1,16 seviyesinde yükselişe geçti.

 

GÜMÜŞ ALINMALI MI?

Yatırımcılar güümş fiyatlarının düşmesi ile gümüşe olan güveni azaldı. Buna rapmen gümüş saşınmalı mı sorusunu soran lar için İslam Memiş'ten yanıt geldi: '' Hangisi ucuz hangisi daha pahalı, buna dikkat ediniz. Yatırımcı ya pahalı olan ile ucuzu takas edecek ya da ucuz olanı alıp varlıklarını koruyacak"  ifadesini kullandı.

Dolar kuru karşısında tüm emtialarda baskılanma yaşandığını belirten islam Memiş, yatırım için manipüle edilen yatırım araçlarını tavsiye etti.
 


 

Gümüş için 18,65 direnç seviyesi açıklandı! Gümüş yatırımcıları hemen buraya bakın...

Gümüş yatırımcıları derin nefes alın! Bu düşüş kalıcı değil! Uzman isim açıkladı