Altın & Gümüş

Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü! İşte son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları bugün güne artışla başlarken gün içinde değer kaybederek düşüşe geçti. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları 5 Ağustos 2022... Altın ve dolar yükselerek herkesin gündeminde yer alırken gümüş fiyatları da  altın ile beraber yükselmeye başladı

Çarşamba günü  TÜİK enflasyon rakmalarını açıkladıktan sonra piyasalarda hareketlilik başladı. Altın ve dolar yükselerek herkesin gündeminde yer alırken gümüş fiyatları da  altın ile beraber yükselmeye başladı.

Bu hafta içinde 12 lira seviyesinde işlem gören gümüş, haftanın son işlem günün kapanışta düşüşe geçti.

Gümüş fiyatlarında  rüzgar tersine döndü. Peki gümüşl fiyatları bugün ne kadar? İşte 5 Ağustos 2022 gümüş fiyatları...

RÜZGAR TERSİNE DÖNDÜ...

Gümüş fiyatları bugün yükselişe geçti. Altının yükselmesi ile yükselen altının düşmesi ile düşüşe geçen gümüş fiyatlarının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor.

Gümüş ons fiyatı bugün 20,21 dolardan değerleniyor. Gümüş alış fiyatı 11,64 TL, satış fiyatı ise 12,15 TL seviyesinde güne başlarken kapanışta ons gümüş fiyatı 19,89 dolar, gümüş alış fiyatı 11,44 TL, satış fiyatı 11,98 TL seviyesinde kapanışı yaptı.

Gümüş fiyatları geçtiğimiz ay 10 TL seviyesine kadar geriledi. Ardından ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra tekrar yükselişe geçen gümüş fiyatları 11 lira seviyelerine ardından tekrar 12 lira seviyelerine kadar çıktı.

Peki gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Gümüş fiyatları ne olacak? İşte merak edilenler...
 

GÜMÜŞ FİYATLARI  YÜKSELECEK Mİ?

Gümüşe yatırım yapanlar gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Sorusuna yanıt arayanlar için uzmanlardan yorumlar geldi.

Uzman İsim İslam Memiş'e göre gümüş fiyatları yatırımcıları kazanmaya devam edecek. Gümüş fiyatlarının 20 TL seviyelerine çıkacağını söyleyen Memiş, ons gümüş fiyatı beklentisini 27 dolar olarak açıkladı.

 

İslam Memiş, yıl sonunda gram altının altın fiyatının 1450 lira olacağını belirtti. Altın fiyatları ile birlikte gümüş fiyatları da yukarı yönlü hareket etti. Altın piyasasını etkileyen küresel piyasalardaki gelişmelerden gümüş fiyatları da etkilenmektedir.

Gümüş altınla yükselir, altınla değer kaybeder. Gümüşe olan talep de gümüş fiyatlarının yükselmesine neden oluyor. Azalan talep gümüş fiyatlarını düşürür. 

Altın, dolar şöyle bir kenarda dursun! Gümüş piyasaları sallamaya geliyor

Gümüş şahlandı! Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüşü olanlar ne yapmalı?

Gümüş sınırları zorluyor! 4 Ağustos 2022 gümüş fiyatları ne kadar?