05 / 05 / 2024

Gümüş gram fiyatı yükselişe geçti! İslam Memiş'ten yeni tahmin geldi!

Gümüş gram fiyatı yükselişe geçti! İslam Memiş'ten yeni tahmin geldi!

Gümüş gram fiyatı 18,86 TL seviyesi ile yükselişe geçti. ABD enflasyon verileri sonrası İslam Memiş, gümüş fiyatlarının pozitif olduğunu söyşyerek yeni tahmini açıkladı.



GRAM GÜMÜŞ NE KADAR? GÜMÜŞ FİYATI NE KADAR? 6 ARALIK 2022 GÜMÜŞ FİYATLARI

Gümüş yatırımcıları son dakika gümüş fiyatlarını takip ediyor. Yatırımcılar gram gümüş ne kadar? Gümüşün fiyatı kaç lira oldu? Gümüş fiyatları kaç lira? gibi soruların yanıtlarını araştırıyor.

Gümüş fiyatları 6 Aralık Salı sabahı 0,04 düşüşle 22,39 dolardan güne başlarken gram gümüş fiyatı 13,32 liradan alınıp 13,80 liradan satıldı. Kapanışta ise gümüşün ons fiyatı 22,43 dolar olurken gram alış fiyatı 13,79 lira, gümüş satış fiyatı ise 17,79 liradan işlem görüyor.

Gümüş fiyatlarında ters dalga! Altın Kahini İslam Memiş elinde gümüş olanları tek tek uyardı! 

Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Gümüş yatırımcıları tir titremeye başladı! Yatırımcılar hemen bakın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön