05 / 05 / 2024

Gümüş gram fiyatı yükselişe geçti! İslam Memiş'ten yeni tahmin geldi!

Gümüş gram fiyatı yükselişe geçti! İslam Memiş'ten yeni tahmin geldi!

Gümüş gram fiyatı 18,86 TL seviyesi ile yükselişe geçti. ABD enflasyon verileri sonrası İslam Memiş, gümüş fiyatlarının pozitif olduğunu söyşyerek yeni tahmini açıkladı.



GÜMÜŞ İÇİN YENİ TAHMİN!

İslam Memiş, ABD enflasyon verisi sonrası gümüş gram fiyatı için ‘pozitif’açıklamasını yaptı. İslam Memiş gümüş ONS fiyatı için beklentisinin 24 dolar olduğunu belirtti. Memiş bu rakamı kırdığında gümüşün önünün açık olduğunu vurguladı. Gümüş fiyatlarının yükseleceğini söyleyen Memiş yatırımcıları düşüşler karşısında sabırlı olmalarını söyledi. 

 Gümüş gram fiyatı yükselişe geçti! İslam Memiş ten yeni tahmin geldi!

İslam Memiş, gümüş ve altınının yatırımcısına her zaman kazandırdığını belirterek  beklentisini açıkladı:''Gümüşün gramı 13,45 lira, ons gümüş 22,53 dolar seviyelerini gördü. Yetmez ama yükseliş başlangıcı için iyi bir gelişme. 1090 lira, ons altında 1830 dolar, gümüş gramda 13,65 lira, ons gümüşte 23,05 dolar seviyesini direnç seviyesi olarak takip edeceğim.''


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön