05 / 05 / 2024

Gümüş güç topluyor! Gümüşün gramı bugün ne kadar? İşte 18 Nisan 2022 gümüş fiyatı...

Gümüş güç topluyor! Gümüşün gramı bugün ne kadar? İşte 18 Nisan 2022 gümüş fiyatı...

Gümüş, yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcıların son zamanlarda gümüşe olan talepleri artarken gümüş fiyatları da yükselmeye başladı. Peki gümüşün gramı bugün ne kadar? Gümüş bugün ne kadar? İşte 18 Nisan 2022 gümüş fiyatı...



18 NİSAN 2022 GÜMÜŞÜN GRAMI NE KADAR?

Yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler  gümüş fiyatlarını takip ediyor. Uzmanlar gümüşün bu sene için rekor seviyelere yükseleceğini söylerken yatırımcıları uyardı.  Uzmanlar bu sene gümüşün fiyatının 20 lira olacağı yönünde öngörülerde bulundu.

Gümüşün  ons fiyatı kapanışta 26,05 dolardan işlem görüyor. Gümüşün gram alış fiyatı 12,20 TL, satış fiyatı ise 12,54L seviyesinde işlem görüyor.

 Gümüş bu hafta kaç lira oldu? Gümüş gelecek hafta ne olur?

Yatırımcıların gümüşe olan talebi arttı! Kaç lira seviyesinde gümüş alınmalı? Gümüş bugün ne kadar?

Altın ve gümüş yeni rekorlara koşuyor! Yatırımcılar hazır olun!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön