25 / 05 / 2024

Gümüş için 18,65 direnç seviyesi açıklandı! Gümüş yatırımcıları hemen buraya bakın...

Gümüş için 18,65 direnç seviyesi açıklandı! Gümüş yatırımcıları hemen buraya bakın...

Gümüş fiyatları son zamanlarda sert düşüşler yaşadı. Gümüş fiyatlarının düşmesi ile endişelenen yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırmaya başladı. 



GÜMÜŞ İÇİN 18,65 DİRENÇ SEVİYESİ

Gümüş fiyatlarındaki düşüşün yerini yükselişe bırakacağını söyleyen IKON Menkul analsitleri açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: Gümüş’te düşüş rallisi sonrası 17.80 seviyesinden alınan desteğin etkisi ile toparlanmalar görülüyor. Toparlanmanın devamında 18.22 ve 18.65 seviyeleri direnç olarak izlenebilir. 17.80 seviyesinin kırılması ve altı fiyatlamalarda ise 17.28 ve 16.82 destek oluşturabilir." dediler.

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira? Gümüş fiyatları kaç TL oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları  5 Eylül 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön