18 / 05 / 2024

Gümüş için 18,65 direnç seviyesi açıklandı! Gümüş yatırımcıları hemen buraya bakın...

Gümüş için 18,65 direnç seviyesi açıklandı! Gümüş yatırımcıları hemen buraya bakın...

Gümüş fiyatları son zamanlarda sert düşüşler yaşadı. Gümüş fiyatlarının düşmesi ile endişelenen yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırmaya başladı. 



GÜMÜŞ YATIRIMCILARI HEMEN BAKIN...

Gümüş fiyatlarının yükseleceği konusunda bir açıklama da Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten geldi. İslam Memiş yatırımcılara şunlara söyledi: '' Şu an elinde dolar var, ne yapmalısın? Euro, sterlin, altın, gümüş almanın, dolarla parite üzerinden bence dolara kıyasla, yıl sonuna göre kat kat fazla kazandırma ihtimali çok yüksek.'' dedi.

Gümüş için 18,65 direnç seviyesi açıklandı! Gümüş yatırımcıları hemen buraya bakın...

Öte yandan gümüşün de en az altın kadar değerli olduğunu söyleyen Memiş, yatırımcıları uyardı:'' Gümüş alımı da aynı altın gibi fiziki olarak yapılabiliyor, bankalar aracılığı ile de gümüş alımı yapılabilir.

Gelecek yıllara baktığımızda gümüşte gram bazında ve ons bazınca ciddi yükselişler vardır. Gümüş de altın gibi uzun vadeli bir yatırım aracıdır. Gümüş yatırımcısının altına göre biraz daha fazla sabırlı olması lazım" ifadelerini kullandı.

Gümüş yatırımcıları derin nefes alın! Bu düşüş kalıcı değil! Uzman isim açıkladı

Gümüşte son dakika! Gümüş yerle bir oldu! 1 gram gümüşü bile olan kahroldu! Gümüş fiyatları 4 Eylül 2022


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön